A szemed valóban tükrözi a lelked? Ez a teszt mindent elárul rólad

A szemed valóban tükrözi a lelked? Ez a teszt mindent elárul rólad

A szemed valóban tükrözi a lelked? Ez a teszt mindent elárul rólad, itt most egy dolgod van csak: választani egy szemet! Valóban tükrözi a lelked?

A tudatalattink egy nagyon sötét hely, amelynek megértéséhez évekig tartó pszichoanalízis kell.
Felfedheti legmélyebb félelmeinket, titkos vágyainkat és elfojtott érzelmeinket. Néhányan azonban még személyiségük alapvető vonásait sem ismerik, nem is beszélve azok mélyreható működéséről. Ez a teszt segít megérteni, milyen ember vagy, és meghatározni a pszichés és érzelmi állapotodat. A szemed valóban tükrözi a lelked?

A szemed valóban tükrözi a lelked? Ez a teszt mindent elárul rólad


1. Nyitott lélek vagy


Nagyon gyengéd és empatikus ember vagy, aki bárkit szívesen fogad a szívébe. Inkább abban hiszel, hogy tapasztalatokat szerezz, nem akarod elzárni magad a világ elől. Inkább megsérülsz vagy dühös leszel, mintsem ne legyenek érzelmeid. Ennek ellenére megpróbálod elkerülni, hogy a világnak kimutasd az aggodalmaidat és bizonytalanságodat. Nem szereted megosztani a problémáidat másokkal, úgy gondolod, hogy ezeket a dolgokat magánügyként kell kezelni. Folyamatosan megpróbálsz ott lenni mások mellett. Mások segítése az egyik legerősebb tulajdonságod.


2. Lelkiismeretes ember vagy


Igazságosnak tartod magad, és szereted a helyes dolgot cselekedni. Ez az egyik alapértéked az
életedben, és ezt próbálod követni. Szeretsz kiváló első benyomást kelteni, és tökéletes kép van a fejedben az ideális énedről, aminek próbálsz megfelelni. Azt is hiszed, hogy tetteid hatással vannak mások életére. Nem szereted, ha nyomorúságot és igazságtalanságot látsz magad körül, és ezt a tetteiddel próbálod orvosolni. Életed mottója: “Légy az a változás, amit látni szeretnél a világban.” És ezt próbálod követni minden egyes nap.


3. A múlt csapdájában élsz


Mélyen legbelül úgy érzed, csapdába estél, de nem tudod pontosan meghatározni, honnan ered ez az érzés. Kellemetlen, nehézségekkel teli múltad volt, és ez még ma is hatással van rád. Ennek ellenére nagyon erős vagy, és mindig megpróbálsz békét találni a mindennapi életed legapróbb dolgaiban is. Nem osztod meg a legsötétebb gondolataidat a világgal, és megtanultad egymagad kezelni bizonyos helyzeteket és az érzéseidet. Sokat bántottak, de ezt megtartod magadnak. Nagyon erős lélek vagy.


4. Filozófikus ember vagy


Szereted megfigyelni és elemezni a részleteket; szavakat és képeket vizsgálni, hogy megértsd a
körülötted lévő világot. Ezzel az alaposággal megismerheted a dolgok mélyebb értelmét. Ám
könnyen eltévedsz a saját gondolataidban. Nem mindig tudod, hogy mi számít “helyesnek” vagy “rossznak”. Mégsem akarod megmutatni a világnak, mennyire bizonytalan vagy a dolgokban, és nagyon magabiztos egyéniségnek mutatod magad. Bonyolult kirakónak tekinted az életet, és elfogadod, hogy soha nem fogod mindennek a jelentését megérteni.



5. Titokzatos vagy


Nem szereted a címkéket. A legegyszerűbb dolgok is könnyen befolyásolják az érzéseidet. Ennek ellenére nem sokat osztasz meg magadról másokkal, mivel nem igazán szereted, ahogyan próbálnak beskatulyázni. Megfigyelő típus vagy, szereted látni a reakciókat, meghallgatni az embereket, mielőtt elmondod véleményedet. Csak olyan dolgokat mondasz, amiben teljesen biztos vagy.


6. Érzékeny, gyengéd ember vagy


Jól érzed magad a világban, és nagyon tisztában vagy mindennel, ami körülvesz. Könnyen tudsz olvasni az emberekben és gyorsan átlátod a különböző helyzeteket. Nagyon mély, erős érzelmeid vannak, amiket ki is fejezel, és néha a legjelentéktelenebb dolgok is hatással lehetnek rád. Könnyen sírsz még akár nevetéstől is, mert érzelmeid általában rendkívül erősek. Nem bánod, ha megmutatod a világnak a gyengeségeidet vagy azt, hogy mennyire törékeny vagy, mert úgy érzed, nincs mit titkolnod, és megmutathatod az embereknek az intuitív oldaladat.

7. Energikus ember vagy


Nagyon erős és szenvedélyes vagy. Az emberek általában felnéznek rád, csodálnak téged.
Személyiségedben semmi sem lebecsülendő – vagy teljes szívedből szeretsz, vagy teljes erődből gyűlölsz. Számodra minden fekete vagy fehér – NINCS szürke. Nagyon erős nézeteid vannak, könnyen tudsz dönteni. A lelked mélyén azonban gyakran szorongsz, de nem szereted megmutatni még magadnak sem ezt az oldalad, mert nem szereted, ha a sebezhetőnek tűnsz.


8. Különc ember vagy


Szokatlan érdeklődési köröd, hobbijaid vannak . A legtalálóbb jelző, amely valóban meghatároz
téged, hogy “egyedi” vagy. Mások furcsának tartanak téged, de ez soha nem zavart, nem foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak. Nem tartod be a szabályokat, és nem tiszteled a status quót. A dolgokat a magad módján intézed, mert mindennél jobban megbízol az ösztöneidben. Mindent megmutatsz másoknak magadból, mert úgy érzed, nincs mit titkolnod. Próbálsz jó példa lenni és megpróbálsz segíteni másoknak abban, hogy megvalósítsák álmaikat, mert úgy gondolod, hogy ez az igazi boldogság. Rengeteg örömöt találsz abban, hogy lázadó vagy.


9. Élénk és nyitott vagy


Energikus, nyitott és érzelmileg nyitott ember vagy. Klasszikus vezető típus. Karizmatikus,
szenvedélyes, személyiség aki mindig ott van, amikor másoknak szüksége van rá. Mindig tudod, mit mondj, és mindig készen állsz arra, hogy bárkinek segíts. Szép karriered van és csodálatos család vesz körül, mégsem idegen tőled a szomorúság. Mindig beszélsz az érzéseidről, mert úgy gondolod, hogy az jobban fáj, ha nem teszed. Igyekszel a legjobbat látni az emberekben, még akkor is, ha becstelenül bántak veled.

Kovács Alexa

Facebook oldal: ITT>>>


Forrás: brightside.me

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük