Óriási kihívással fog szembenézni ez a csillagjegy

Óriási kihívással fog szembenézni ez a csillagjegy

Óriási kihívással fog szembenézni ez a csillagjegy, a helyzet pedig megoldásra fog várni. Amíg pedig meg nem oldódik, nagyon stresszes időszak elé néz az Ikrek.

Óriási kihívással fog szembenézni ez a csillagjegy

A nyugalom és a spiritualitás jellemző rá. Nagyon idealista és álmodozó ember az Ikrek, óriási szívvel, tiszta lélekkel rendelkezik. Soha nem csapna be senkit, soha nem ártana senkinek..

Sokat teszel a barátaidért, és nagyon segítőkész vagy. Önzetlennek és nagylelkűnek látnak mások. Soha nem hátrálsz meg, ha nagylelkűségedet bármilyen területen ki kell mutatnod.

Nem tűröd el az igazságtalanságot, óriási haragra tudsz gerjedni, ha valakit hazugságon vagy igazságtalanságon kapsz. Hajlandó vagy a kompromisszumokra.

Az életedben azonban egy kis megállásra van szükség. A fő kihívásod, hogy szembe kell nézned azzal, hogy elégedetlen vagy a kapcsolatoddal. Birtoklási vágyad miatt gondjaid lehetnek a kapcsolataid, a gondolataid, a hangulatod kezelésével. Meg kell nyugodnod és el kell hinned végre, hogy szerethető, értékes ember vagy.

Nem fognak átverni, sem eldobni, ne félj. Bízz magadban, bízz az értékeidben és ami a legfontosabb: bízz a hozzád közel álló emberekben.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük