Bemutatkozás

A Táplálékallergia Magazin – http://taplalekallergiamagazin.hu/ naponta többször frissülő információkkal ellátott oldal, melynek célja a tájékoztatás, segítségnyújtás.

Nagyon sok táplálékallergiás, diétázó embernek problémát okoz az, hogy miből-mit és hogyan készítsen el. Nehéz eldönteni azt is, hogy hova menjen nyaralni, melyik étteremben egyen, milyen étrend-kiegészítőket vásároljon, honnan rendeljen házhoz ételt.

Szeretnénk segíteni a táplálékallergiás, diétázó embereknek azzal, hogy tudatjuk milyen lehetőségeik vannak, étkezés, vásárlás, nyaralás, étel házhozszállítás, vitaminok és egyéb a mindennapi élet számára fontos dolgok tekintetében. Mindegy melyiket emeljük ki, a lényeg, hogy mindezt biztonsággal, negatív következmények nélkül tehessék meg.

Oldalunkon mindenféle táplálékallergia és diéta szerepel, minden egy helyen, az olvasóinknak nem kell az információkért sok egyéb oldalra kattintaniuk, és nem kell kutatniuk sem az információk után. 

A Táplálékallergia Magazin – http://taplalekallergiamagazin.hu/ oldalán minden egy helyen megtalálható. Célunk az, hogy könnyítsük az ételallergiások nem könnyű életét, illetve segítsünk a diétázóknak, táplálékallergiásoknak, étel intoleranciásoknak.