Ez a legnagyobb, legtitkosabb félelmed az életben - Lélek-teszt

Ez a legnagyobb, legtitkosabb félelmed az életben – Lélek-teszt

Ez a legnagyobb, legtitkosabb félelmed az életben – Lélek-teszt. Amit legelőször meglátsz ezen a képen, az adja meg a választ a lelked legmélyebb, legeltitkoltabb részéről, az oda elzárt fájdalmadról.

Ez a legnagyobb, legtitkosabb félelmed az életben - Lélek-teszt

Ha a tündért láttad meg legelőször ezen a képen, akkor ez a legtitkosabb félelmed az életben:

A legnagyobb félelmed az, hogy megbántanak. Múltbeli traumáidat teljesen feldolgozni a mai napig nem tudtad és erőteljesen dolgozik még mindig benned a fájdalom. Félsz, hogy megint eldobnak, elutasítanak, eltaszítanak. Rettegsz, hogyha valakit igazán közel engedsz magadhoz, akkor újra megsérülsz és ismét át kell élned ugyanazt a csalódást, fájdalmat, amit korábban.

Ezt nem bírnád el még egyszer, ezért falakat emeltél a szíved köré és elérhetetlennek tünteted fel magadat. Nagyon magányos vagy, de ezt még mindig jobbnak tartod annál, hogy esélyt adsz valakinek arra, hogy közel kerülhessen hozzád és végül megbánthasson. Meg kell tanulnod újra bízni, hinni. Ez csak apró lépésekben történhet és hosszabb idő lesz. Ez egy önismereti, tanulási folyamat, amin el kell indulnod a boldogságod érdekében.

A csillagokat, a csillagos eget láttad meg először? Ez a félelmed a teszt szerint:

A legnagyobb félelmed az az, hogy sebezhetővé válsz. Ha szeretsz valakit, akkor maximálisan megbízol a másikban. Olyan váratlanul, olyan hirtelen történt korábban az életedben egy óriási csalódás, hogy a mai napig nem tudtál ebből magadhoz térni. Soha nem gondoltad volna, hogy így ki tudják majd használni a tiszta, őszinte érzelmeidet. Eltaposták a szívedet, a bizalmad apró darabokra tört, ahogy a lelked is. Már bánod, hogy mindent beleadtál abba a kapcsolatba, hogy ennyire naiv voltál, hogy szó szerint vakon bíztál. Azóta is magadat hibáztatod, magadban keresed a hibát, önmagadat okolod a történtekért.

Eldöntötted, hogy soha többé nem adod oda a szívedet, lelkedet senkinek és akkor többé nem leszel sebezhető. De ez nem a helyes út. Rá kell jönnöd, hogy nem te voltál a hibás, fel kell ismerned, hogy igen van értelme az őszinte érzelmeknek és hinned kell abban, hogy nem mindenki olyan rossz, mint amit te tapasztaltál.

Vannak még jó, igaz emberek, létezik még őszinte érzelem, de az élet sajnos olykor hatalmas csapás után mutatja meg az akadályon túl, a célt. Az oda vezető út pedig hosszú, fájdalmas és amikor eljön a lelkedben a lezárás, elengedés ideje, akkor felszabadulsz és végre boldogan tudod élni az életedet.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: pixabay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük