Mutasd a füledet - A formája mindent elárul az igazi énedről

Milyen a füled? A formája mindent elárul az igazi énedről

A füled formája elárulja az igazat a személyiségedről. Milyen személyiség vagy a fülformád alapján? Nézd meg ezt a különleges tesztet, sok mindenre fény derülhet belőle.

Ki hinné, hogy a valódi személyiségünk megértésének kulcsa a fülformában IS rejlik? 

Lehet, hogy furcsán hangzik, de a történelem során a különböző kultúrák bizonyos fülformákat meghatározott személyiségjegyekkel és jellemzőkkel társítottak.

Állítólag minden egyedi fülforma nyomokat rejt magában arról, hogy kik vagyunk mi, mint egyének.

De miről is árulkodik pontosan a te füled formája? Minden titokra fény derül, különleges teszt következik.

Mutasd a füledet - A formája mindent elárul az igazi énedről

1. Kicsi fül

Ha kicsi a füled általában az emberek csodálnak a részletekre való kifogástalan odafigyelésedért és az éles megfigyelőkészségedért. Képes vagy  érzékelni a környezeted finom változásait, megkülönbözteti őket egymástól. Te vagy az, aki elsőként érzékeli, ha valami nem stimmel, nagyon érzékeny vagy.

2. Nagy fül

Ha az átlagosnál nagyobb füleid vannak, az azt jelenti, hogy nagyszerű hallgatóság vagy. Aki nagy fülekkel rendelkezik, általában empatikus és figyelmes személyiség, aki mindig hajlandó türelmesen meghallgatni mások örömét és bánatát. Nem meglepő, hogy Te vagy az, akinek a  barátai és ismerősei szívesen kiöntik a szívüket. Együttérző és gondoskodó természeted van, biztonságot sugárzol mások felé, megbízhatnak benned, emiatt szívesen osztják meg veled a gondolataikat. Ez a képességed nagy ajándék, a szíved kedvességét tükrözi.

3. Fej oldalához közeli fülcimpa

Ha a fülcimpád a fejed oldalához simul, akkor az arra utal, hogy gyakorlatias és megbízható vagy. A környezeted nagyra becsül az élethez való hozzáállásodért, kitartásodért. A stabilitást és a kiszámíthatóságot részesíted előnyben, így  te lehetsz az a szikla a szűkebb környezeted számára, aki a viharos időkben is a biztonságot jelenti.

4. Kerek fül

Ha kerek füled van, szelíd és jószívű természeted van. A kerek fül együttérző személyiséget tükröz. Az ilyen fülformájú emberek gyakran arról ismertek, hogy kedvelik a harmonikus kapcsolatokat, igyekeznek békés környezetet fenntartani, és elkerülik a szükségtelen konfrontációkat. Mindent megteszel annak érdekében, hogy biztosítsd a barátaid és a családod boldogságát, kényelmét. Szoros köteléket tudsz kialakítani.

5. Szögletes alakú fül

Ha szögletes füled van, akkor erős akaratú és határozott személyiség vagy. Az ilyen, jellegzetes fülformájú embereket gyakran csodálják gyakorlatias és elemző gondolkodásmódjukért, amelyek stratégiai és jól átgondolt megközelítéssel állnak a kihívások elé. Rendíthetetlen elszántsággal rendelkeznek, soha nem hátrálnak meg a nehéz döntések meghozatalától vagy a problémák megoldásától. Épp ezért szinte természetes módon bevonzzák a vezetői szerepeket, mivel önérvényesítő és kitartó személyiségük pont a nehézségek idején érzi magát elemében. Fogadd el a négyszögletes fülformádat belső erőd és félelemmentességed szimbólumaként, mert ezen tulajdonságok az élet különböző területein a siker felé vezetnek.

6. Hegyes fül

Ha hegyes fülekkel rendelkezel, egyfajta veleszületett kreativitás és határtalan kíváncsiság jellemez. A hegyes fülekkel megáldott egyének élénk képzelőerővel és művészi érzékkel rendelkeznek. Nem csoda, ha magától értetődően vonzódhatsz a művészetek, a zene vagy az irodalom világához, ahol szabadon kifejezheted az érzelmeid és gondolataid. Szeretsz álmodozni, ami egyben a képzelőerődet is megmozgatja. Képes vagy egyfajta kreatív szemüvegen keresztül látni a világot, és ez  lehetővé teszi, hogy egyedi és inspiráló módon fedezd fel és fejezd ki gondolataid és érzéseid.

Természetesen a fülforma személyiségteszt nem tudományosan bizonyított módszer a személyiségjegyek meghatározására, inkább egy szórakoztató  formája azoknak az egyedi jellemzőknek a felfedezésére, amelyek mindannyiunkat azzá tesznek, akik vagyunk.

Kovács Alexa

forrás: themindsjournal

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük