Van egy csillagjegy, akinek egészen különleges az élete - Horoszkóp

Van egy csillagjegy, akinek egészen különleges az élete – Horoszkóp

Van egy csillagjegy, akinek egészen különleges az élete – Horoszkóp, amiben mindent elmondunk.

Van egy csillagjegy, akinek egészen különleges az élete - Horoszkóp

Létezik egy csillagjegy, aki különleges módon áll mindenhez és emiatt az egész élete fantasztikus, energiákkal és érzelmekkel teli. Ez a csillagjegy az Ikrek.

Szeretsz élni, szereted az élet minden apró pillanatát. A szépséget észreveszed magad körül, minden rosszban meglátod a jót és mindennek tudsz örülni. Tudod, hogy csak ez az egy életed van, ezért ki akarod használni teljes mértékben. Túl rövid az élet ahhoz, hogy szomorkodjunk, inkább nevessünk. Ezt vallod.

Szeretsz kimozdulni otthonról a családoddal, nagyon jókat tudtok együtt szórakozni, mindig, mindenhol jól érzitek magatokat. Ezzel párhuzamosan otthon is remekül elvagy.

A családod boldogságában neked óriási a szereped, mert a te energiád rájuk is hat, húzod magaddal őket mindig, erőt, lendület, vidámságot adsz nekik.

Vitákba nem szeretsz beleszállni, kerülöd a konfliktusokat.

A párod a barátod is. Mindent megbeszéltek, jókat nevettek együtt és mindig zajlik az élet körülöttetek.

Imádod az életedet, úgy ahogy van, akkor is, amikor igen nehéz időszakod van. Tudod, hogy előbb-utóbb mindig minden jóra fordul és rendületlenül hiszel ebben.

Hálás vagy a családodért, a szeretteidért, imádod őket és nagyon boldogok vagytok így. Fantasztikus csillagjegy az Ikrek, mert a szíve teli van szeretettel és életszeretete, életereje, kitartása, energiája, emberségessége szinte páratlan.

A vidámsága, sikerei sokak szemében tüskét jelentenek és az irigység miatt rengeteg bántást kap. Ezek nagyon fájnak neki és akár évek múlva is képes ezeket felemlegetni, annyira nem tudja feldolgozni az igazságtalanságot. Az Ikrek mondhatni túl jó ember, túl jó szívvel és túl tiszta lélekkel.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük