Sorsdöntő időszak lesz az április 3 csillagjegy számára

Sorsdöntő időszak lesz az április 3 csillagjegy számára

Sorsdöntő időszak lesz az április 3 csillagjegy számára. Változások jönnek, mégpedig óriási változások a következő időszakban. Ezután már semmi sem lesz olyan, mint előtte. De vajon ez pozitív vagy negatív változás lesz? Elmondjuk kikre vár sorsdöntő időszak és ki, mire számíthat az április folyamán.

Sorsdöntő időszak lesz az április 3 csillagjegy számára

SKORPIÓ – Készülhet, mert hamarosan itt az április és vele együtt a változás is.

A boldogsághoz vezető utad hosszú időn át tartó küzdelem és nehézségek után most végre elkezdődik. Előtte mindig, mindenért kőkeményen harcoltál, küzdöttél, de most sorsdöntő változás fog beállni az életeben. Végre megnyugodhatsz, megpihenhetsz. Ennek a csillagjegynek eljön az életébe mindaz, amiről eddig csak álmodott, amire várt, vágyott. Pénz, szerelem és utazás, erről szól az április, sőt az utána következő hosszú-hosszú időszak is. Sok-sok éve szeretted volna mindezt behozni, bevonzani az életedbe, most végre elérkezik a boldogság ideje.

KOS

Április lesz számodra a sorsdöntő időszak, a fordulópont. Rengeteg kudarc ért, szerelem és munka terén is. Nem jutottál egyről a kettőre, pedig teljes erődből igyekeztél. Végre véget érnek a kudarcok ennél a csillagjegynél és minden megváltozik. Méghozzá jó irányba. A kellemetlen események sorozata után most minden átfordul, és átlendülsz egy holtponton. Az állandó akadályok végre elhárulnak az utadból és az április elhozza a szerencsét, az örömöt, sikert és a békét az életedbe.

OROSZLÁN

Eleged van már a bizonytalanságból, hogy azt sem tudod hova kapkodd a fejedet, annyira gyorsan változik mindig minden. Mindig próbáltál árral szemben haladni, de végtelenül belefáradtál már az örökös harcba. De eljött a fordulatpont az életedbe. A stabilitás fogja jellemezni az életedet. Minden javulni fog, lassan, de biztosan. A váratlan és mély nyomot hagyó kudarcok után minden újra jóra fordul. Eddig idén szinte csak közönnyel találkoztál az emberek részéről és hidegséggel. Ez nagyon megviselt téged. Végre megjelenik az életedben a törődés, a jóság és a szeretet, amire olyan régóta vágytál. Ez pedig nem egy múlandó dolog lesz, hanem egy fix, stabil pont az életedben. Nem kell többet egyedül küzdened, egyedül menetelned az életben.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük