Ennek a 3 csillagjegynek óriási az életereje

Ennek a 3 csillagjegynek óriási az életereje

Ennek a 3 csillagjegynek óriási az életereje. Különleges horoszkóp.

Ennek a 3 csillagjegynek óriási az életereje

Nyilas

A mindig vidám, optimista Nyilas nem tudatosan, de folyamatosan apró jóságokkal szépíti meg mások életét. A Nyilas óriási hatást gyakorol a körülötte lévő emberekre.
Olyan csodálatos képességgel rendelkezik, amely támogatja és segíti a legkritikusabb helyzetekben is az embereket. Életereje, életszeretete magával ragadó.

Hatalmas a bizalma, imádja az életet és azokban a pillanatokban is, amikor a szorongás, vagy kétségbeesés rejtőzik éppen a szívében, meglátja a szépet maga körül és végig bizakodik abban, hogy jobb lesz a helyzet.

Olyan, mint a napsütés, szikrázó és meleg, élettel teli. Nyilvánvaló, hogy a Nyilas több energiával rendelkezik, mint amennyit el tud képzelni magáról és a Nyilas célja ebben az életben sokkal jelentősebb és fontosabb, mint bárki gondolná.


Az energiája könnyű és súlytalan. Időnként elég a részéről egy mosoly, egy pillantás és külön erőfeszítések nélkül tud segíteni az embernek megtalálni az élete értelmét.

Csodálatos lelked van, tele önzetlenséggel, jósággal.

Bak

A Föld elem ezen képviselője annyira hétköznapi és szkeptikus gondolkodású, hogy gyakran nem veszi észre a birtokában lévő gyógyító erőt.

Elkerüli az összes negatív helyzetet, mert nem szeretné ha valami megsértené a békéjét és a világba vetett bizalmá, életerejét. A Bak a gyógyító energiáinak köszönhetően képes finoman befolyásolni az embereket, különösen a családját, a szeretetteit. Képes eltávolítani, megszüntetni a fájdalmukat, legyen szó fizikairól vagy szellemiről.

De csak akkor tud segíteni, ha ezt a másik fél is akarja. Segítségét mindig önzetlenül ajánlja fel és veleszületett jósága miatt mindig sok emberen segít.

Skorpió

Mindig közbelép, ha rossz dolgot lát, észlel. Képes meggyógyítani a másik ember lelkét, abszolút pozitív gondolkodású és örök optimizmus jellemzi. Nem szereti sem a negatív dolgokat, sem a negatív embereket.

Valódi célja más emberek lelkének gyógyítása. És ami a legfontosabb: mindig ráérez a hozzá igen közel álló emberek fájdalmára. Szinte érzi, ha egyik szerette éppen bajban van, vagy szorong, szenved esetleg szomorú valami miatt.

Meglehetősen nehéz érzelmeket kiváltani Leggyakrabban ugyanis egyszerűen bezárkóznak, befelé fordulnak. Nem szeretik a konfliktust, inkább kihátrálnak belőle.

Rendkívüli türelem jellemzi és hatalmas lelkierő. Gyűlöli az agressziót, az irigységet. Mindig keresi a világban a szépet, a jót és még a legnehezebb pillanatokban is képes mosolyogni. Ez az ő életereje.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük