Mit láttál meg először a képen? - Lelked titkait tárja fel ez a teszt

Mit láttál meg először a képen? – Lelked titkait tárja fel ez a teszt

Mit láttál meg először a képen? – Lelked titkait tárja fel ez a teszt, azokat az érzéseket, amelyekről csak kevesen tudnak, mert nem szívesen osztod meg másokkal.

Mit láttál meg először a képen? - Lelked titkait tárja fel ez a teszt

Lány – Ez a lelked legmélyebb titka:

A lelked nincs jó állapotban most. Kissé magányosnak érzed most magad. Beszélni szeretnél valakivel az érzéseidről, de attól tartasz, hogy a problémáid mások számára túl kicsik ahhoz, hogy megemlítsd őket. Ne rejtsd el érzéseidet és bízz a barátokban és a családodban: ha valami zavar téged, annak oka van. Valami nyomja nagyon a lelkedet.

Valószínűleg mindig nagyon önálló ember voltál, és évek óta keményen tartod magad, bármilyen probléma is jön.  Ezért lehet, hogy a barátaid még azt sem gyanítják, hogy most szükséged lenne rájuk. Ne feledd, hogy az érzések, érzelmek kimutatása nem azt jelenti, hogy gyenge vagy.

Cica

Igazi csapatjátékos vagy, olyan ember, aki akkor érzi magát a legjobban, ha társaság veszi körbe. Ilyenkor érzed igazán, hogy élsz. Rettegsz az egyedülléttől. Ha nincs melletted senki, akkor magányos és bizonytalan vagy, nem találod a helyed. Büszke ember vagy. Erős akarattal rendelkezel és igen céltudatos vagy.

Amit akarsz, azért foggal, körömmel harcolsz. Soha nem adod fel.  Mindig gyorsan reagálsz mindenre és úgy érzed akkor haladsz a legjobban, ha egyedül lépkedsz a célod eléréséhez vezető úton. Igazi vezető típus vagy. Viszont meg kellene tanulnod hallgatni másokra is és bizony néha át kellene engednek másoknak is a vezetést. Nem baj, ha néha lazítasz egy kicsit.

Hold

 A legnagyobb gond az egészséggel kapcsolatos, ez vonatkozhat rád, vagy valamelyik közeli családtagodra. Ez az aggodalom abszolút jogos és egyelőre nem túlzott, hiszen jelenleg arról van szó, hogy szükség lenne egészségesebb életmódra. Nem kell túlagyalni ezt, apró lépésekben elérhető a változás, de ne stresszelj emiatt és ne erről szóljon minden perced. Valójában még jótékony hatású is, mert ösztönöz téged az egészségesebb életmódhoz. 

Minden apró részletet észreveszel, téged nem lehet átverni. Mélyen belelátsz az emberek lelkébe és könnyen észreveszed, ha valaki hazudik. Szereted, ha simán mennek az életedben a dolgok, utálod a buktatókat.

Háztető

Aggódsz a munkád miatt, és anyagilag nagyon bizonytalannak érzed a helyzetedet. Sajnos manapság sok ember van kitéve állandó munkahelyi nyomásnak, gazdasági problémákkal és kimerítő versennyel kell szembenézni. Ez komoly gondot jelenthet a mindennapokban.

Másrészt, a technológia olyan gyorsan fejlődik, hogy mindannyiunknak folyamatosan tanulnunk kell valami újat, hogy lépést tudjunk tartani az élettel. Ha úgy érzed, hogy a munkád túl sokat változik, és olyan új készségeket igényel, amelyekben nem vagy túl magabiztos, akkor legyél őszinte magaddal, határozd meg, hogy milyen készségek hiányoznak, és dolgozz rajta, tanulj, fejlődj, lépj előre.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük