Az, hogy mit látsz, fontos dolgot árul el rólad

Az, hogy mit látsz, fontos dolgot árul el rólad

Az, hogy mit látsz, fontos dolgot árul el rólad. Ne gondolkodj, amikor ránézel erre a képre. Azonnal mondd ki, mit látsz.

Az, hogy mit látsz, fontos dolgot árul el rólad

Női arcot látsz?

Nincsen jó időszakod. A lelked teljesen elfáradt, kiégettnek, céltalannak érzed magadat. Rengeteg kérdés foglalkoztat téged, mert most nem látod a jövőt, az utat, a célt, sem a holnapot. Vajon mi a te utad? Úgy érzed, mintha egy fal előtt állnál és nem tudsz rajta átjutni. Fizikai, szellemi, lelki felfrissülésre lenne szükséged, méghozzá nem holnap, nem majd, hanem most. Mert ez a jelenlegi negatív jelen, csak egy átmeneti állapot.

A továbblépéshez időre van szükséged, meg persze nyugodt, békés környezetre, hogy tényleg rendesen, alaposan át tudj gondolni mindent. Erősebbnek kell lenned és meg kell értened, hogy bajok, gondok, problémák mindig is voltak, lesznek, de ezeket meg kell oldani, meg lehet oldani. Erősödnöd kellene lelkileg, nem szabad feladnod soha Ha megtorpansz az akadályoktól, az nem baj, adj kis időt magadnak, majd utána indulhatsz tovább.

Szedd össze magad. Sikerülni fog. Higgy magadban. Viszont egy dologra figyelj. van egy hamis ember a közeledben, aki álarcot visel. Ártani akar neked, le akar nyomni a mélybe és észrevétlenül elszívja a te pozitív energiáidat, erődet, lelkesedésedet és a mélybe taszít. Rá fogsz idővel jönni ki ez és ezután azonnal szakadj el tőle végleg. Ő nem igazi barát, hanem igaziellenség.

Halakat látsz?

Tele vagy erővel, energiával, lendülettel, ötletekkel és készen állsz az új kihívásokra. Nagyon izgalmasnak látod most az életed, szinte úszkálsz a lehetőségek között.

A mának, a mai napnak, a jelennek élsz, nem agyalsz a holnapon, sem a jövőn, inkább szeretnéd MOST megélni a pillanatokat. Tisztában vagy az élet mulandóságával, emiatt pedig nem az anyagi dolgokra koncentrálsz, nem a gyűjtögetésekre, tárgyi dolgokra, hanem az élményekre, a pillanatokra.

Azt vallod, nem a cél a fontos, hanem az út, amin eléred ezt. A múltbeli nehéz események tanítottak meg így élni, ezért tudsz értékelni mindent. Az élet az, ami a leckéket feladta neked és te megküzdöttél vele. De minden ilyen lecke burkot vont a szíved köré. Abszolút szívvel élsz és szívvel gondolkodsz,. mert régen az agyad, a túlgondolásaid nem vittek jó irányba.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: pixabay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük