Ennek a csillagjegynek az egész életén változtatnia kell - Azonnal

Ennek a csillagjegynek az egész életén változtatnia kell – Azonnal

A Skorpiók számára ez a változások időszaka, így a világról, az emberekről alkotott képe is megváltozik. Lehet, hogy úgy érzed majd, az életed minden részén változtatnod kell. Nem holnap, nem majd, hanem azonnal, most.

Ennek a csillagjegynek az egész életén változtatnia kell - Azonnal

A lakóhelyeden, a frizurádon, a munkádon, a gondolkodásodon, a kapcsolataidon is változtatnod kell. Mindenen, azonnal, mert nem várhatsz tovább. Önmagadra fogsz összpontosítani, és minden változás, ami bekövetkezik, örömmel és boldogsággal tölt majd el. Rengeteg csalódás ért mostanában, ami szép lassan, apránként felnyitotta a szemedet és már másképp látsz mindent. Az egész világod megváltozik, ez pedig elég fájdalmas dolog számodra. Elsősorban a csalódások miatt. Olyan emberekről is szó van, akikben vakon bíztál, akikről korábban sohasem gondoltad volna, hogy ártanának neked.

De semmi nem volt igaz, ők csak hátráltatni, ártani akarnak neked, mert borzasztóan irigyek rád. Irigyek arra, hogy te erős vagy, kitartó és nem a tömeggel mész előre, hanem a saját egyéni utadat járod.

A változás eljött. Nincs szükséged ilyen negatív emberekre, történésekre az életedben, mert céljaid, álmaid vannak.

A lelked erősebb lett, a szíved szintén. Tudod, hogy az életed így ebben a formában nem mehet tovább és most azonnal változtatni kell, szó szerint mindenen.

A változás a te esetedben jó dolog lesz. Hosszú folyamat, teli érdekességekkel, csodálatos érzelmekkel, a felszabadulás és megkönnyebbülés érzésével.

A boldogság virágja szép lassan kinyílik a szívedben, végre mersz hinni, bízni, remélni és szép apránként végre megengeded magadnak az érzést: a boldogságot. Végre elhiszed, hogy te is megérdemled.

Anyagilag és a szerelemben is pozitív dolgokra számíthatsz. A változás pedig már áprilisban elkezdődik.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük