A tavasz nehéz próba elé állítja ezeket a csillagjegyeket

A tavasz nehéz próba elé állítja ezeket a csillagjegyeket

A tavasz nehéz próba elé állítja ezeket a csillagjegyeket. Félelmeinket és elutasításainkat a körülöttünk lévő emberekre vetíthetjük, ami azt jelenti, hogy alapvetően már jó előre rossz napra készülünk. Néha olyan érzések alakulnak ki bennünk, mintha senki sem szeretne minket, úgy érezzük talán nem is akarnak a közelünkben lenni. A tavasz zavarossá válik és három csillagjegyre különösen igaz lesz ez. Igazán kibírhatatlanok lesznek emiatt.

A tavasz nehéz próba elé állítja ezeket a csillagjegyeket

Oroszlán

A tavasz próbára teszi az Oroszlánt. Elsősorban saját maga fog csalódást okozni önmagának, és mindez azért van, mert úgy dönt, hogy ellenségesnek fogja fel a körülötte lévő világot. Miért? Mert nem akkor kapja meg a választ, amikor akarja. Amiből  mostanában nagyon kevés van az Oroszlánnak, az a türelem. Ha lenne egy kicsit több türelme, ki tudnád várni azt az öt percet, amíg a másik fél kifejti az őszinte véleményét. Mivel az a személy, akitől választ vár, nem veszi fel azonnal az Oroszlán gondolkodásának ritmusát, a jegy szülöttei elhamarkodottan cselekedhetnek, pl. vezetőként elbocsáthat munkatársat, vagy elküld barátot, családtagot. A türelmetlensége miatt  szinte úgy tűnik, mintha  provokálni akarná az embereket, akik amúgy nem szeretnek vele vitatkozni.

Szűz

Soha nem a türelem volt az erőssége, de a jegy szülöttei úgy érzik elérték a mélypontot. Vannak ugyan emberek az életükben, akik készek segíteni nekik, és megadni azt, amire vágynak, amire szükségük van, de  ezt ők nem így fogják érezni. Valójában egy olyan negatív érzés keríti hatalmába, miszerint mindenki azért létezik, hogy rossz irányba húzza. Ez a gondolat miatt a kommunikációja nagyon negatívvá változik, Ha valamivel elégedetlen lesz, akkor most számára az egyetlen logikus reakció az, hogy kimondja. Ez pedig azt jelenti, hogy meggondolatlan, hirtelen és igazságtalan lesz. Senkinek nem ad esélyt arra, hogy megvédje magát, és mindenkit inkább rögtön megvádol, mielőtt az ártatlanságukról meggyőződne.

Mérleg

A tavasz nagyon nehéz lesz. A Mérleg megmutatja az embereknek  a „másik oldalát”. Reakciói kissé túlzóak lesznek, és ha valaki felhívja erre a figyelmét, annak nem kegyelmez. Bár igazából nem hiszi azt, hogy felsőbbrendű lény, bizony mégis vannak olyan esetek, amikor úgy érzi, ő az egyetlen ember a földön, aki tudja a válaszokat, és körülötte mindenki csak azért van, hogy megzavarja őt. Igazából a jegy szülöttei önmagukat sem nagyon kedvelik ebben az időszakban, de elfogadják, hogy a viselkedésük miatt hirtelen egyedül találják magukat. Tudják, hogy ez csak átmeneti állapot és igazi Mérleg módra, hamarosan újra pozitívan fognak látni mindent.

Kovács Alexa

Forrás: www.yourtango

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük