Ez a hónap egy új korszak kezdetét jelenti ennek a 2 csillagjegynek

Ez a hónap egy új korszak kezdetét jelenti ennek a 2 csillagjegynek

Ez a hónap egy új korszak kezdetét jelenti ennek a 2 csillagjegynek. Különleges horoszkóp.

Ez a hónap egy új korszak kezdetét jelenti ennek a 2 csillagjegynek

A június mindent megváltoztat 2 csillagjegy életében. Egy új korszak, mondhatni egy új élet kezdődik számukra. Egy nehéz, csalódásokkal teli időszak áll mögöttük, ami lelkileg nagyon megviselte őket. Olyan emberek okoztak számukra csalódást, amire és akikre soha nem gondoltak volna. Váratlanul történtek ezek a dolgok és ez a 2 csillagjegy teljesen megtört az események hatására.

Elveszett az energiájuk, szomorúak. Voltak. Eddig. Most ugyanis egy új korszak kezdődik.

Rájöttek ugyanis, hogy a múlt eseményeibe nem lehet, nem szabad beleragadni, hiszen ez tönkreteszi mind a jelent, mind a jövőt. A negatív gondolkodás, a csalódottság pedig olyan személlyé változtatta őket, amilyenek soha nem akartak lenni. Rájöttek arra, hogyha nem változtatnak, akkor olyan embereket is elmarnak maguk mellől örökre, akik nem érdemlik ezt meg. Akik őszinte, igaz érzelmekkel fordultak mindig is hozzájuk.

Nem kis erőfeszítések árán, de sikerül lezárni a múltat, méghozzá örökre. Azokat az embereket pedig végleg ki tudják zárni az életükből, akik ezt a nagy szomorúságot okozták. El tudják engedni őket és bár jönnének vissza, sűrű bocsánatkérések közepette, ez a 2 csillagjegy tudja, hogy nincs visszaút. A bizalom elszállt és nincs új esély. Kaptak sokat és mindig visszaéltek vele.

A lezárást felszabadító megkönnyebbülés kíséri majd, csodálatos boldogság veszi át a szomorúság helyét. Az új korszak teli lesz nevetéssel, élményekkel, szeretettel és a szomorúság örökre a múlté lesz.

Ez a 2 csillagjegy az, akiről ez a horoszkóp szólt: Skorpió és a Nyilas.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük