Melyik hal a kedvenced? Nem is gondolnád mit jelent a válaszod

Melyik hal a kedvenced? Nem is gondolnád mit jelent a válaszod

Melyik hal a kedvenced? Nem is gondolnád mit jelent a válaszod. Válassz ki egy halat és tudd meg mit üzen neked. Nagyon érdekes teszt következik.

Első ránézésre dönts!!! Válassz 1 halat gyorsan, a szívedre hallgatva! Melyik hal a kedvenced?

Melyik hal a kedvenced? Nem is gondolnád mit jelent a válaszod

1

Ez a hal a bölcsességet hozza el számodra. Képes leszel megoldani a régóta fennálló problémákat és be is tudod fejezni a problémás, szívet fájdító ügyet. Két héten belül nagyszerű lehetőséged lesz a pihenésre. Az erőfeszítéseid, a munkád, a kitartásod végre meghozza gyümölcsét. Élvezd, megérdemled!

2

A romantikát és a szenvedélyt hozza el a hal. A szerelem az életedbe szinte be fog robbanni. A szeretet övezi majd az életedet, és az érzéseid szinte szárnyra kelnek. Szó szerint ki fogsz nyílni. Egy új ismerős, egy javaslat vagy meglepetés egy szeretett személytől, ez mind rád vár. Pontosabban, a következő 4 hétben jelenik meg ez az óriási változás az életedben. Ez a levél erről szól. De figyelj! Ne menekülj el a jó elől. Fogadd el végre, hogy te is megérdemled a jót!

3

Ez a kedvenc halad? Ezt jelenti: a kreatív és romantikus időszakot nyitja meg előtted. Az új élénk színek hamarosan elkezdenek játszani az életedben. A magasabb erők fokozottabban figyelnek rád. Melletted áll a szerencse. Ne hagyd ki a lehetőségeket, vedd észre, élj vele, legyél bátor! Ha így teszel, drasztikusan és jó irányba megváltozik az életed.

4

Ez a hal pénzügyi előnyöket ígér. Az életedben kezdetét veszi egy pénzügyekben sikeres, jólétben és sok szerencsében gazdag időszak. De ez rengeteg munkával fog járni, de nem fogod bánni. Végre lesz eredménye a kitartó munkádnak. Bölcsen költsd a pénzed, mert ha most vigyázol a pénzedre, akkor rövid időn belül minden vagyonod megháromszorozódhat.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: zen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük