3 csillagjegy, aki képes lesz továbblépni.

Ez a 3 csillagjegy májusban végre teljesen új életet tud kezdeni

3 csillagjegy, aki képes lesz továbblépni. Ez a 3 csillagjegy májusban végre teljesen új életet tud kezdeni.

A múlt emlékei mindannyiunkat kísértenek. Tudjuk, hogy nehéz megszabadulni a rossz emlékektől és a tudattól, hogy rosszat tettél. A gondolatok emiatt igen negatív irányba fordulhatnak és a múlt beárnyékolja a jelenünket. De nem szabad élni, ne a múltban időzz. Hiszen a jelen sokkal fontosabb és érdekesebb. Azonban könnyebb mondani, mint megtenni, igaz? Ahhoz, hogy elengedjük a múltat ​​és végre igazán a jelenben élhessünk, hogy új életet kezdhessünk, hatalmas mennyiségű energiákat kell megmozgatni. Ezt pedig csak az tudja megtenni, aki teljes mértékben elfogadja a múltban elkövetett hibáit.  

Csak az tudja felhőtlenül élvezni a jelent, aki feldolgozta és elengedte a múltat.

Te is erre vágysz? Akkor hagyd, lépj túl a múlton, és kezdj el harcolni a jelendért!

Bizonyára nehéz lesz a változás, ez az út, de nem megoldhatatlan. Ne add fel soha , menj tovább! Ez a folyamat jelentős időt vesz igénybe, de nyugodt lehetsz, mert meg is lesz az eredménye!

Májusban lehetőség nyílik három csillagjegy számára, hogy kijavítsa a régi hibákat, és végre javítani tudjanak az életükön.

3 csillagjegy, aki képes lesz továbblépni.

Kik azok a szerencsések, akiknek a május egy új életet hoz?

Az első helyet a Szűz csillagjegy foglalja el.

Ez a május számára tele lesz fényes eseményekkel és különleges találkozásokkal, érzésekkel. Különösen a hónap közepe hoz áttörést számára. Azonban ne minden lehetőséget akarjon egyszerre megragadni a Szűz jegy szülötte, mert akkor minden kísérlete kudarcba fog fulladni.

Ez a hónap jó alkalom, hogy végre meg tudjon békélni a múltjával. Felejtsd el a régi sérelmeket! Most már nem kell aggódnod a rég átélt sérelmek miatt. Le tudod zárni a múltat teljesen és tanulságként fogod fel a történteket, építkezni tudsz belőle.

A Halaknak meg kell küzdeniük a félelmeikkel. 

Májusban akadályozhatja a boldogságot a benne szunnyadozó rengeteg sérelem, félelem és aggódás.

Bizonyos emberek be akarnak avatkozni az életedbe, felborítanák az egyensúlyt és harmóniát, amiért sokat dolgoztál. Próbálj erős lenni és inkább ne beszélj senkivel a terveidről, csak a közeli családtagjaiddal.

Ez a hónap kedvező idő lesz a felejtésre, megbocsátásra és a múlt korrekciójára. Elnézést kell kérned azoktól, akik tényleg megérdemlik. Ennek most jött el az ideje.

Az Ikrek már nem is nagyon hitt a változásban, annyi rossz történt mostanában vele.

 Engedd el a múltat, és gondolj a jövőre, mert a május kedvező lesz a számodra.

Ne pazarold az erődet fölösleges dolgokra, ami megtörtént, az megtörtént, úgysem lehet már rajta változtatni. Gondold át mi volt és keresd fel az érintetteket, akármennyire nehéz lépés is ez. Beszéljétek át, hogy mi történt. Ez kell ahhoz, hogy tovább tudj lépni.

Korrigáld a múltbéli hibákat, hogy többé ne követhesd őket el.

Felejtsd el a régi sérelmeket, adósságokat, rossz, fájó emlékeket. Nyilvánvaló, hogy hosszú idő után már senki sem fizeti vissza az adósságokat, engedd el, hagyd, inkább tanulj ebből a kemény leckéből.  Engedd el a múltat, és az életed könnyebb lesz. 

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük