Ennek a 3 csillagjegynek most végre teljesülnek az álmai

Ennek a 3 csillagjegynek most végre teljesülnek az álmai

Ennek a 3 csillagjegynek most végre teljesülnek az álmai.

Ennek a 3 csillagjegynek most végre teljesülnek az álmai

De lássuk kinek fognak teljesülni az álmai? Egy biztos, régóta vár erre. Az első a sorban a Kos.

Minden esélye megvan arra, hogy teljesüljenek az  álmaik ennek a csillagjegynek. Akkor lesz igaz a Kosra, ha keményen, kitartóan dolgozik, és nem hallgat mások véleményeire. Ez a tanács a szakmai és a személyes életre is vonatkozik. A legfontosabb dolog az, hogy mindig és minden körülmények között hallgasson a szívére. A saját szívére.

Jó lenne korlátozni a terveidet és nem össze-vissza több mindenbe is belefogni, koncentrálj egy dologra és meglátod nagy sikered lesz. Próbáld elkerülni a negatív, ártó, visszahúzó gondolatokat. Az energiád annyira erős, annyira pozitív, hogy aligha tudja bármi is megakadályozni azt, amit szeretnél elérni.

Ebben a hónapban megtalálod a módját, hogy javíts pénzügyi helyzeteden, de óvatosan kell eljárnod. Túl sok rossz és irigy ember van most körülötted.

Meg kell harcolnod a saját helyedért. Az illúziókban már nem hiszel, a megvilágosodás el fog jönni, a világ élénk színekben jelenik meg. A karrier lehetősége a te kezedben van. Türelem, visszafogottság, óvatosság. Erre lesz szükséges márciusban az álmaid eléréséhez.  

A Kosnak nagy álma volt, hogy a szerettei körében végre békesség legyen és a vitáknak vége legyen. Márciusban végre néhány családi probléma is megoldódik. 

Vízöntő

Sok különböző esemény vár rá. Az álmaid megvalósításában egy jelentős gondolkodásbeli változásra van szükséged. A problémák megoldásának hagyományos megközelítése most nem lesz elég, bizonyos dolgokban meg kell változtatni a véleményedet.

Végre leveszi a rózsaszín szemüveget a Vízöntő és megtanulja objektíven, nem a szívvel szemlélni a világot. Legyél barátságos, tisztítsd meg a fejedet a negatív gondolatoktól. Mások kéréseit végre észreveszed és ezáltal támogatókra, szövetségesekre is lelsz majd. 

A spirituális “átalakulás” folyamatát tapasztalod, ami pozitívan befolyásolja a személyiségedet. 

A Vízöntő tele lesz energiával és készen áll az új célok megvalósítására végre. Az intuíciója segíti ebben.

A magánéletben e csillagjegy szülötte végre nyugalomra, boldogságra, kiegyensúlyozottságra számíthat. Ez nagyon régi álma volt neki.

Ikrek

A munkában nagy álmaid vannak és ezért márciusban keményebben, kitartóbban fogsz dolgozni, mint valaha. A célod, hogy javíts a pénzügyi helyzeteden. Az álmod nem a gazdagság, csak annyi, hogy elérd a szintet, amikor nem hónapról-hónapra élsz, amikor nem kell számolgatni hó végén a kenyérrevalót és amikor jut mindenre, ruhára, utazásra is pénz.

 Lehet, hogy mélyen csalódtál valakiben, hozzád közel álló személyben és nagy álmod, hogy ezt végre végleg le tudd zárni magadban és el tudd engedni örökre. A március a nagy változásokról szól, régi fejezetek tudsz lezárni és el tudsz engedni olyan embereket, akik becsaptak, bántottak és nem méltóak a szeretetedre.

Adj magadnak több időt, a magánéletedre is, mutasd ki bátran a szeretetedet. Ha így teszel, akkor sok romantikus élményben lehet részed. Ez az álmos is teljesülni fog márciusban.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük