Ha őszinte vagy, akkor oldd meg a tesztet - Fontos válaszokat ad

Ha őszinte vagy, akkor oldd meg a tesztet – Fontos válaszokat ad

Ha őszinte vagy, akkor oldd meg a tesztet – Fontos válaszokat ad, de csak akkor és kizárólag, ha tényleg őszintén válaszolsz majd. Nézd meg alaposan ezt az összetett képet, ami több, apróbb részletből tevődik össze.

Őszinte választ kellene adni, akkor lesz valós az eredmény, a jellemzés. A teszt meg fogja mutatni milyen ember is vagy a lelked mélyén.

Melyik képrészlet ragadta meg a figyelmedet?

Ha őszinte vagy, akkor oldd meg a tesztet - Fontos válaszokat ad

Nő/Fekete szín

Álmodozó, érzelmes, őszinte ember vagy, akinek csodálatosan tiszta a lelke. Közel állsz a szeretteidhez, gyakran találkoztok, beszéltek, összetartotok, nagyon fontosak számodra. Nyugalmat, békét, szeretet sugárzol és ez az érzés emberekre is átragad. Jó társaság vagy, ritkán lehet kihozni a sodrodból. Mindig a pozitív dolgokra, gondolatokra fókuszálsz, a rosszat igyekszel elfojtani magadban. Keresed mindig a jót, a szépet magad körül és ezekbe kapaszkodsz a nehezebb időkben.

Csillag

Hatalmas tűz ég a szívedben. Tele vagy érzelmekkel, nagyon tudsz szeretni. Látod a céljaidat, a terveidet és teszel is érte. Harcias vagy, képes vagy küzdeni az álmaidért és nem hagyod, hogy mások átgázoljanak rajtad. Ha valamit el akarsz érni, akkor addig nem adod fel, amíg el nem éred. De mindig tisztességes eszközökkel játszol, mert hiszel az őszinte érzelmekben, cselekedetekben. Tűzön-vízen kiállsz az érzéseidért, gyűlölöd a hazugságot, az ármányt, a csalást, átverést.

Zöld szín/égbolt

Fegyelmezett ember vagy, aki állandóan komolyan vesz mindent és aki folyamatosan koncentrál arra, ami körülötte és ami saját magában zajlik.  Szereted megtervezni a dolgaidat, egy előre meghatározott és megtervezett út mentén haladsz az életben. Okos és kíváncsi vagy egyszerre. Mindig mindent igyekszel előre átgondolni, latolgatod a lehetőségeket és igyekszel mindig minden kialakult helyzetet megérteni, kielemezni, tanulni belőle. Tudod, hogy képes vagy elérni a céljaidat, akkor is ha nehéz az odavezető út.

Virág/növény

Őszinte ember vagy, aki nem ver át soha senkit és ezt várod el másoktól is. Ha csalódsz valakiben, nagyon fáj és nem adsz második esélyt. Rengeteg ötleted van, amit szeretnél meg is valósítani. Álmodozó vagy, érzelmes. Nem nagyon bízol meg az emberekben, mert hatalmas csalódások értek a múltban. Sok az irigyed, mert az élethez való hozzáállásodat nem értik. A sok csalódás ellenére is képes vagy hinni, remélni, mosolyogni és ez sokaknak fáj.

Miklós Edit

kép: stockkép

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük