Tűpontos teszt az igazi énedről - Ilyen ember vagy valójában

Tűpontos teszt az igazi énedről – Ilyen ember vagy valójában

Tűpontos teszt az igazi énedről. Ilyen ember vagy valójában. Mit látsz meg először ezen a képen?

Tűpontos teszt az igazi énedről - Ilyen ember vagy valójában

Óceán – Ilyen az igazi éned

Abszolút pozitív gondolkodású vagy, mindig szereted a szépet keresni még a legnehezebb pillanatokban is. Igyekszel segíteni másokon, és mindig van egy jó szó és egy kedves mosolyod mások irányába.

Ha probléma akadna, igyekszel nem megtorpanni, hanem keresed a kiutat, akármilyen nehéz is, nem állsz meg. Nagyon ritkán borulsz ki, mert csak nyelsz, csak nyelsz, tűrsz, tűrsz, nem mutatod ki a fájdalmadat. Ám van egy pont, amikor már nem bírod tovább és az addig felgyülemlett fájdalom felszínre tör.

Meg kellene tanulnod, hogy ne fojtsd magadba az érzéseidet. Ha fájdalom ér, akkor azt ott és akkor utána kell feldolgozni, ne rakódjon, ne halmozódjon benned, mert a végén sokkal, de sokkal jobban fog fájni.

Szikla

Elképesztően erős falat húztál magad köré. Teljesen más arcodat mutatod a külvilág felé, mint amilyen belül vagy. Így próbálod védeni magad a csalódástól, a fájdalomtól és attól, hogy bántsanak. Nagyon nehezen engedsz igazán közel valakit magadhoz, a másik félnek hosszú és kemény utat kell bejárnia ahhoz, hogy téged igazán megismerjen és szoros kötelék alakulhasson ki kettőtök közt.

Rengeteg fájdalom ért a múltban az életedben, elképesztően nagy pofonokat kaptál az élettől és ezért nem mersz nyitni. Félsz, hogy a múlt megismételheti önmagát és úgy érzed még egyszer már nem lennél képes felállni.

Hidd el, hogy igenis vannak jó emberek, akikben megbízhatsz, akikre támaszkodhatsz, akik tiszta szívvel és jó lélekkel közelítenek hozzád. Tárd ki végre a szívedet, mert akkor biztosan megtalálhatod azt, aki igazán hozzád való.

Egy nő arca oldalról

Erős és kreatív ember vagy, olyan személy, aki tele van érzelmekkel, szenvedéllyel. Olyan energiákkal, ami képes megmozgatni egy egész tömeget is.

Sokan szeretnének melletted lenni, keresik a társaságod, de te nem igazán érzed azt, hogy ki közelít jó szándékkal és ki hátsó indokból, ártó indíttatásból. Mert eddig bizony nem igazán voltál jó emberismerő és emiatt értek már nagy csalódások.

Túl jó vagy és ezt sokan ki akarják használni. Itt az ideje, hogy most már ne csak a szívedre, hanem majd az eszedre is hallgass, hogy tényleg csak jó emberekkel vehesd magad körül.

Felhős ég

Nagyon nehéz időszakod van, sok a gond, probléma és a buktató is. Ez jellemző mind a magánéletedre és mind a munkádra is. Most úgy érzed minden összejött és valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene. Nem is igazán érted a kialakult helyzetet, minden összejött most neked és nagyon elfáradtál a harcban.

Ne félj kicsit megállni, segítséget kérni. Ha szólsz a barátaidnak, családodnak, attól te még nem vagy gyenge ember. A szeretteid segítségével könnyebb lesz legyőzni az akadályokat, mert erőt adhatnak neked. Együtt könnyebb lesz.

Vitorlás

Az életed nem az és nem olyan, mint amire régen vágytál, amiről régen álmodoztál. Eddig elvoltál a taposómalomban, a hétköznapok rutinjaival, de nem bírod tovább. Mintha nem jó helyen lennél, mintha a nem jó dolgokat csinálnád. Nem erre vágysz. Mennél, menekülnél.

Mielőtt ezt megteszed lassíts és gondolkodj azon, mi a baj. Mióta vannak ilyen érzéseid, mi az okozója, valóban az-e a megoldás, ha lezárod életed ezen szakaszát és tovább lépsz-e vagy még meg lehet javítani azt, ami elromlott.

Csak és kizárólag akkor dönts, ha mindent mérlegeltél. Ha ezt megteszed, csakis a jó irányba fogsz majd elindulni.

Miklós Edit

kép: pixabay

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük