Melyik pillangó a kedvenced? Fontos, mély jelentése van a válaszodnak

Melyik pillangó a kedvenced? Fontos jelentése van a válaszodnak

Pillangó teszt, aminek fontos jelentése van. A legfontosabb dolog az az, hogy első ránézésre dönts.

Az a pillangó lesz a tied, ami legelőször odavonzza a tekintetedet, szinte húzza magához a lelkedet.

A teszt akkor lesz a legpontosabb, ha ezt betartod. Ne gondolkodj, ne elemezgesd a képet, ne nézegesd.

Melyik tetszik a legjobban? Melyiket tartod a legkülönlegesebbnek? Legszebbnek esetleg legcsúnyábbnak? Melyik pillangó vonz téged?

Melyik pillangó a kedvenced? Fontos, mély jelentése van a válaszodnak

1-es pillangó:

A szépség, a harmónia és a boldogság jellemez. Fontos számodra szeretet és a családi jólét, a barátság.

Mágikus hatással vagy az emberekre. Egy kapcsolatban szelíd, rugalmas és romantikus vagy. Tenyereden hordod a partneredet, folyamatosan ontod a bókokat, ajándékokat és figyelmet.

Olykor pont emiatt válsz szerencsétlenné, mert van, aki visszaél a kedvességeddel és csak akkor jössz amikor már túl késő. Gyakran ér csalódás, jobb emberismerővé kell válnod.

Nem minden történik logikusan és törvényszerűen. Ezt megtanultad az elmúlt évek pofonjai során. Nem mindig az ész érvek döntenek. Ezt láttad, tapasztaltad és sokáig nem is értetted mi miért történik.

Mindig igyekeztél az eszedre hallgatni és ez bizony nem volt mindig jó tanácsadó. Sokszor kellett újrakezdened az életedet, mert a hibákból jó ideig nem tudtál tanulni. De ennek vége. 

De rájöttél végre, hogy néha meg kell hallgatnod azt is, amit a szíved üzen. Belül mélyen már tudod a választ a jelenlegi kérdéseidre, csak eddig nem merted elfogadni. Na, pont eljött erre az idő.

2-es:

Nagyon nehezen adod fel a szabadságodat, a függetlenségedet. Vonakodsz attól, hogy leragadj egy ember mellett. Eddig  féltél a megállapodástól.

Több csalódás is ért a múltban, nehezen bízol meg másokban, de most úgy érzed végre megtaláltad azt az embert, aki nem él vissza sem a bizalmaddal, sem a szereteteddel.

Egy nagy próbatétel is vár rátok jövőre, amikor is kiderül a hűség jelen van-e köztetek. Ne félj, most nem fogsz csalódni.

 Ő a te másik feled, aki megért téged, aki elfogad olyannak, amilyen vagy.  Bízz a megérzéseidben, hallgass a szívedre és ne félj.

Ő a te embered. Igazi bensőséges kapcsolatotok lesz, olyan, amilyenről nem is gondoltad, hogy létezik. Úgy érzed végre megérkeztél és jól érzed magad ebben a kapcsolatban. 

3-as:

Igazi vezér vagy, a nap, a fény a sötétségben. Másokon játszi könnyedén segítesz, de magaddal szemben túl nagyok az elvárásaid, emiatt rengeteg kudarc ér.

Szeretsz szeretni és szeretve lenni.

Rengeteg tapasztalatot szerzel, mire megtalálod a helyed a világban, a családban, az életben, a munkában. Óriási önkritikával rendelkezel.

Elismered a hibáidat, de igyekszel kijavítani azokat. Idővel rájössz, hogy nem szabad túl ragaszkodónak lenni, a másik félnek is pont annyira van szüksége levegőre, mint neked.

Sok hibát elkövettél már, nem sokszor javítottál a helyzeten. Emiatt sok rossz érzés kavarog benned és lelkifurdalásod is van. Vond le a tetteidből a következtetéseket és itt az idő, hogy tovább lépj.

Ne hagyjad, hogy a múlt befolyásolja a jelenedet. Megszenvedtél már a múltbéli hibákért, itt az idő, hogy tiszta lappal indulj.

4-es:

Sokat tudsz a szerelemről, tudod, hogy heves érzelmekre vágysz, szikrára és azt is tudod mit keresel a másikban. Romantikus vagy, álmodozó.

Azonban gyakran ütközöl passzivitásba, közönybe. Szinte vonzod az ilyen embereket mind a magánéletben, mind a munkahelyen. Meg kell keresni azt a közeget, ahol jól érzed magukat.

Addig pedig folyamatos kudarcokon kell átvergődnöd, mert nem találod azt a stabil, boldog életet, amire vágysz.

Életed energiáit, az idődet, a lelkedet olyan dologra vagy személyre fordítottad, aki nem érdemli meg. De ne legyél dühös és féltékeny.

Már úgysem tudsz ezen változtatni. Pihenj kicsit, töltődj fel és tanulj ebből a helyzetből.

Nem minden jó és szép. Vigyázz magadra jobban, lesz merszed újra nyitni a világ felé, csak ezúttal óvatosabb leszel. Hamarosan új emberekkel ismerkedsz meg és az életed csodásan átalakul majd.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük