Minden ajtó megnyílik ez a 2 csillagjegy előtt

Minden ajtó megnyílik ez a 2 csillagjegy előtt

Minden ajtó megnyílik ez a 2 csillagjegy előtt. Egészen különleges időszakot jósol ez a horoszkóp. De kire vonatkozik és pontosan mit takar? Íme a részletek.

Minden ajtó megnyílik ez a 2 csillagjegy előtt

Eddig nagyon féltél egy múltbeli forgatókönyv megismétlődésétől, ezért mindent és mindenkit gyanakvással szemléltél. Mindig kidolgoztál egy B-tervet arra az esetre, ha a múlt megismételné önmagát és senkit sem engedtél magadhoz igazán közel. Emiatt nagyon feszült, stresszes időszakot tudhatsz magad mögött.

De ez a nyár fontos változást hoz 2 csillagjegy számára.

A negatív gondolatok és a múlttól való rettegés elengedése új ajtókat nyit meg előtted és a régieket teljesen bezárja.

Soha nem gondoltad volna, hogy sikerül az érzelmeidet ilyen szinten lezárni, irányítani és a jó irányba fordítani. Szép lassan rájöttél arra, hogy, ami a múltban történt, az ott is marad. Nem kell állandó rettegésben élned, sőt. A jelen a fontos, a most és ha a lelked megszabadul a félelemtől, akkor bizony csodás korszak köszönt rád.

Mind a magánéletben, mind a munkában új ajtók nyílnak meg előtted, új lehetőségek formájában, amelyek egy teljesen új élethelyzetet vonnak maguk után.

Az utadon ezentúl mély, tiszta érzelmi intuíciók vezetnek és segítenek a döntésben az empátiás képességeid is. Tettrekész vagy ismét és energikus, lendületes. Kész vagy mindent megtenni, hogy biztosítsd a saját és a szeretteid boldogságát és jólétét. Ehhez pedig minden adva lesz.

Kedves Vízöntő és Szűz csillagjegyű emberek készüljetek, mert a változás most kezdődik el az életetekben és ez a változás csodálatos hatással lesz az egész jövőtökre.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: Stock kép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük