Ennek a 4 csillagjegynek minden kívánsága teljesül nyáron

Ennek a 4 csillagjegynek minden kívánsága teljesül nyáron

Ennek a 4 csillagjegynek minden kívánsága teljesül nyáron.

Ennek a 4 csillagjegynek minden kívánsága teljesül nyáron

Van 4 olyan csillagjegy, aki nagyon erős, kitartó és, aki a legnagyobb gondok közepette sem adta fel soha. Ennek köszönhetően pedig mind a 4 csillagjegy minden kívánsága teljesülni fog. Méghozzá nyáron.

A kitartás mindig meghozza a gyümölcsét.

Tudtad, hogy nem szabad feladni, a legsötétebb mélyponton sem. Voltál többször is összetörve, mert a gondok után jött egy újabb és egy újabb. A problémák egymást követték, ráadásul ezt egy sor csalódás övezte. Mert volt olyan ember, akiről azt hitted jól ismered és igaz barátod. Régen rengeteget segítettél rajta, lelkileg is mellette álltál mindig. Volt, hogy az ő dolgát előtérbe helyezted, a sajátodat pedig háttérbe szorítottad.

Ez az ember pedig amikor neked volt szükséged támaszra, nem hogy segített volna, még hátrébb is taszított.

Nem akarta, hogy neked jó legyen. Erre pedig most jöttél rá. Hogy valójában sohasem állt melletted, nem, nem! Ő előtted akart mindig is járni, a te életed sohasem volt fontos. A te hátadon felmászva ért el sikereket, eredményeket és amikor lehetősége volt, téged lenyomott.

Először nagyon fájt, a csalódás kitöltötte a szívedet, de ez később átváltott a düh érzésébe, majd eljutották a közönyig. Bosszúvágyat nem éreztél, mert nem vagy az a típus. Inkább azt vallod, az élet majd megoldja helyetted, amikor eljön ennek az ideje.

Te bezártad ezt az ajtót és továbbléptél.

Lépésről-lépésre haladtál, minden erődet összeszedve. Napról-napra jobban kisütött a nap a lelkedben és a sötét viharfelhők szép lassan feloszlottak.

A sok küzdelem sohasem marad eredmény nélkül. Nyáron eljutsz egy olyan szintre, amikor is minden eddigi álmod, terved, célod sikerülni fog. Megdolgoztál ezért, legyél büszke magadra. Egyedül jutottál idáig. Ne feledd ezt, ugyanis a sikerben többen is osztoznának veled. Olyanok is, akik eddig sehol sem voltak.

A leckét sohasem szabad elfelejteni.

Te nem is fogod. A céljaid, álmaid elérésének örülj, merj örülni. Merj boldog lenni és bízz magadban. Ügyes ember vagy, tiszta szívvel, őszinte lélekkel.

4 csillagjegynek minden kívánsága teljesül nyáron.

De kik ők? Ez a horoszkóp rólad szólt, kedves Oroszlán, Kos, Skorpió, Bak csillagjegy.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük