Ez a 2 csillagjegy nyáron végre örökre elengedi a félelmeit

Ez a 2 csillagjegy nyáron végre örökre elengedi a félelmeit

Ez a 2 csillagjegy nyáron végre örökre elengedi a félelmeit és ez egy új életet biztosít számára. Egy olyat, ami sokkal felszabadultabb és boldogabb.

Ez a 2 csillagjegy nyáron végre örökre elengedi a félelmeit

Ez a 2 csillagjegy nyáron végre rájön arra, hogy nem érdemel kevesebbet másoknál, sőt! Annyit küzdött, harcol már, hogy a legjobbat érdemli. Megharcolt érte és soha nem adta fel.

Ez a 2 csillagjegy tudja mire van szüksége és nem kér nagy dolgokat az élettől. Figyelemre, tiszteletre, hűségre, szeretetre, sikerre vágyik. De eddig soha nem teljesült ez az álma és ezért mindig magát hibáztatta.

Most azonban eljött az a pillanat, amikor ráébred arra, hogy a boldogságának az útjában egész más dolog állt, mint hitte. Meg kell szabadulni attól a korláttól, ami zavarja a boldogságot. 

Ez a korlát pedig te saját magad vagy.

Nem hiszel magadban, kevés az önbizalmad, nem becsülöd meg magad, azt aki-ami vagy és amit eddig elértél. Kevésnek érzed magad, egy semminek, senkinek. De te ezzel csak védekezel. Ez egy védőruha számodra, ami biztosítja, hogy nem kell megnyílnod másoknak. Minek is nyílnál meg? Hiszen egy senki vagy, egy apró, jelentéktelen porszem ebben a világban. Szerinted nem érdekelsz senkit és nem kíváncsi rád senki. Ez a félelem, ez a téves gondolkodás és ez a rossz, hamis, romboló önkép meggátol abban, hogy felszabadult és boldog lehess.

Elég volt ebből. Nem akarod ezt tovább. Nyáron kezdj el küzdeni, igen, te is megérdemled a szeretetet, boldogságot, sikert, pont úgy, mint bárki más, hisz nem vagy kevesebb.

Te is képes vagy sikerekre, boldogságra, te is élhetsz örömben, nyugalomban, stabilitásban. Csak higgy ebben.

Engedd el a félelmeidet és végre olyan életed lehet, amire mélyen legbelül mindig is vágytál. Ennek az ideje eljött. A felismerés elkezdődött, az elengedés folyamatban van és nyár végére teljesen kitisztul, felszabadul a lelked és az életed egy új, jobb irányt vesz. Álmaid életét élheted ezentúl. De ez ide vezető utat soha ne feledd, erősítsd magadban mindig, hogy értékes, jó ember vagy. Senkinek ne hagyd, hogy ezt lerombolja.

De melyik 2 csillagjegy az, aki nyáron végre örökre elengedi a félelmeit? Ő a Skorpió és a Bak.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük