Ezt a csillagjegyet mindenki utálja

Ezt a csillagjegyet mindenki utálja

Ezt a csillagjegyet mindenki utálja. Van-e alapja ennek, illetve mit tettek ezért, ebből az érdekes horoszkópból kiderül.

Ezt a csillagjegyet mindenki utálja

Azt mondják erre a bizonyos csillagjegyre, hogy kétszínű, hazug, csalfa és emiatt (is) ő leggyűlöltebb állatövi jegy az összes közül. Mindenki utálja őt. De vajon ennek tényleg van alapja? De melyik csillagjegyről van szó egyáltalán?

Az Ikrek az, akit szinte mindenki utál. Utálja őt sok ember, sajnos sokan előítéletekkel állnak hozzá.

Ezt a csillagjegyet mindenki utálja

Ez a csillagjegy nagyon érdekes személyiség, olyan, akinek szó szerint két oldala van. Nagyon tud örülni, de ugyanakkor szomorkodni is. Tud nagyon aktív lenni, de néha elképesztően céltalan is. Ezer dolgot képes egyszerre csinálni, de olykor egynek is nehezen áll neki. Ő a társaság középpontja, akkor is, amikor akarja ezt és akkor is, amikor nem.

Imád kommunikálni, mindig a dolgok közepében találja magát, az emberek megnyílnak előtte. Nem szereti a pletykákat, de valahogy mindig belekeveredik.

Túl soknak tartják, de mégis mindenki szereti a csevegő, energikus természetét. Bár ezt csak kevesen vallják be. A nagyszerű történetei, vidám energiái nélkül az élet unalmas lenne! Rossz hallgatóság? Néha, de máskor meg nagyon el tud mélyülni. Bár az igazság az, hogy inkább beszél, mint hallgat. Nagyon hangos csillagjegy, állandóan pörög, beszél, akár órákon át is képes mesélni, mesélni, mesélni valami sztorit és te szinte szóhoz sem jutsz mellette.

A klassz kisugárzása miatt, a pozitív életszemlélete miatt rengeteg az irigye. Az Ikrek képes a legmélyebb gödörből is a magasba jutni, fantasztikus életereje van. Ez sok ember szemében szálka, mert nem örülnek az Ikrek boldogságának, sikereinek.

Az Ikreket nem igazán érdekli, hogy az emberek mit mondanak róla! Tisztában van azzal, hogy sokan nem kedvelik, hogy őt sok ember utálja.

De olyan gyors az élete, hogy nem mélyül el ebben és nem hagyja, hogy ez legyűrje, bántsa őt hosszabb ideig. Vannak ennél fontosabb dolgok is az életben, ezt vallja.

Kíváncsi, érdekes, energikus, jószívű, csevegős, gyors, bájos és jól tud alkalmazkodni. Hogy sok ember utálja emiatt? Ez igaz, de egy gond van. Nincs alapja az utálatnak, hiszen az Ikrek egy csodálatos lélek.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük