Melyik tükör a kedvenced? Mindent megmutat az igazi énedről

Melyik tükör a kedvenced? Mindent megmutat az igazi énedről

Melyik tükör a kedvenced? Mindent megmutat az igazi énedről. Csak és kizárólag az igazságot mutatja meg rólad.

Néha magunknak sem merjük beismerni mi lakik a lelkünk mélyén. Olyan vagy vajon, mint amilyennek mutatod magadat? Vagy álarcot viselsz? A tükör nem hazudik. Ha belenézel kiderül az igazság rólad.

Melyik tükör a kedvenced? Mindent megmutat az igazi énedről

Nincs más dolgod, mint megnézni a képet, és kiválasztani a személyiségedet legjobban visszaadó tükröt. Melyik a kedvenc tükröd?

Első tükör?

Érzelmekkel teli, romantikus ember vagy. A jót keresed, és mindig meg is találod, ha nem is azonnal. Aggódó típus vagy és sokszor olyan dolgok miatt is aggodalmaskodsz, ami nem is biztos, hogy rosszul fog elsülni. Nem szégyelled mások előtt kimutatni az érzelmeidet. Nem rejted el az érzelmeidet, ha boldog vagy, ha szomorú, mindig, minden látszik rajtad. Túl naiv vagy. Sokszor megbocsátottál másoknak, olyanoknak is, akiknek nem kellett volna.


Egyszerű, nemes lelked van. Mindenki arról álmodik, hogy olyan barátja legyen, mint te. Egyenes. Őszinte. Hűséges. Megbízható. Olyan személy vagy, akire mindig számíthatnak. Mások érdekeit a sajátod elé helyezed. Mindenkihez mindig van egy kedves szavad, mindig ott vagy, amikor kell és mindig készen állsz segíteni, amikor szükséges. Nincsenek nagy igényeid, egyszerű életre vágsz, mert abban hiszel, nem a nagy külsőségektől lesz boldog valaki. Az emlék, a pillanat, a közös élmények számítanak igazán. A te nagyszerűséged az egyszerűségedben rejlik. Csodálatos ember vagy.

Erős, határozott és nagyon őszinte ember vagy. Nem tűröd a
megtévesztést, a hazugságot, nehezen tudsz megbocsátani annak, aki egyszer már félrevezetett, ártott neked. Gyűlölöd a hazugságot, akárhogy is próbálnak becsapni, mindig rá is jössz. Te mindig igazat mondasz, még ha az fájdalmas is lehet. Az élet minden területén törekszel az egyenes út választására, még ha nehéz is. Te már csalódtál másokban, de benned még soha senki.

Szereted megtervezni a dolgokat, sokat agyalsz azon, hogyan lehetne elérni a céljaidat. Hiszel az álmaidban és tudod képes vagy arra, hogy elérd. De ezt egyenes úton akarod elérni, nem másokon áttaposva. Nem vagy felelőtlen, nem kockáztatsz feleslegesen. Alaposan mérlegeled az előnyöket és hátrányokat, mielőtt döntést hozol. Addig gondolkodsz, amíg végül sikerül tisztán látnod a helyzetet. A célod mindig az, hogy a bajt, ha lehet előzzük meg. A nehézségeket, akadályokat kihívásnak tekinted, de mivel nem vagy felelőtlen, csak akkor harcolsz, ha úgy érzed, hogy megéri és lesz eredménye. Túl sok a vesztenivalód, az elért dolgokat, eredményeket nem adnád fel semmiért. Ez értendő a munkára, de a magánéletre is. A család az első számodra. Mindig. Minden körülmények között.

kép: pixabay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük