Ez a dísznövény nagy bajt hozhat rád

Ez a dísznövény nagy bajt hozhat rád

Nem mindegy mi van a lakásban és az sem, hogy mit hova teszel. A feng shui szerint több olyan növény, dísznövény is van, amelyik balszerencsét és negatív energiát hozhat a lakásba és ezzel együtt az életedbe.

A feng shui szakértők úgy vélik, hogy bizonyos növények kiszívják a lakásban élők szellemi erejét, viszályt, bajt, gondokat és balszerencsét hoznak a kapcsolatokba, az életbe. Kifejezetten rossz hatást fejtenek ki kis terekben, szűk lakásokban. Az ilyen dísznövény hiába szép, ha csak bajt hozhat rád.

Az ilyen negatív kisugárzásúak közé tartozik az egyik legkedveltebb, legdivatosabb dísznövény is. Ez a Monstera, azaz közismertebb nevén a könnyezőpálma.

Ez a dísznövény nagy bajt hozhat rád

Szakértők úgy vélik, nem kell véglegesen lemondani róla, hiszen gyönyörű növény, de otthon semmiféleképpen nem érdemes tartani. Helyette inkább közintézményekben, gazdasági társaságokban, tágas irodákban, nagyobb négyzetméterű, sok embert foglalkoztató munkahelyen kellene tartani. Tehát ott, ahol napi szinten nagy a forgalom, sok az ember és tágas a tér.

A Monstera növény a megfelelő gondozás hatására gyorsan, hatalmasra képes megnőni, terjed, gyarapodik, fejlődik és emiatt a haladás, fejlődés, jólét szimbóluma. Szó szerint egymás után hozza a leveleit.

Facebook oldal: ITT >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük