10 ok, amiért érdemes otthon kenyeret sütni.
- ebben tényleg csak az van, amit te beetettél
![10 ok, amiért érdemes otthon kenyeret sütni.](https://taplalekallergiamagazin.hu/wp-content/uploads/2024/02/kenyeret_sut-700x466.jpg)
2. ha gluténmentes diétát kell tartanod, akkor megnyugodhatsz, mert ez garantáltan gluténmentes, még nyomokban sem tartalmazhat glutént
3. mivel te magad készíted, ki van zárva a keresztszennyeződés és a diétahiba lehetősége
4. sokkal háziasabb, igazibb íze van
5. finom, de ez tényleg finom, nulla műíz
6. az, hogy te magad állítottad össze és dagasztottad a tésztát, jó érzéssel tölt el
7. nem hemzseg a tartósítószertől, adalékanyagoktól, ízfokozóktól a kenyér
8. nem egy felfújt, mű kenyeret eszel, hanem igazit, házilag készítettet
9. utánozhatatlan és verhetetlen az illat a lakásban, miközben sül
10: ha a családdal közösen készíted el, akkor ez tényleg egy remek közös program is, rengeteget lehet közben mókázni, nevetni, beszélgetni
Egy igazi, valódi élményt a kenyérsütés. Szívedet is beleteszed, miközben dagasztod. A házilag elkészített kenyér elfogyasztása pedig páratlan élményt ad.
Egy kis pékségben érezheted magad. A saját pékségedben.
Miklós Edit
Facebook oldal: ITT >>>