Ennek a csillagjegynek úgy fog összedőlni az élete, mint egy kártyavár

Ennek a csillagjegynek úgy fog összedőlni az élete, mint egy kártyavár

Ennek a csillagjegynek úgy fog összedőlni az élete, mint egy kártyavár. Horoszkóp, ami egy nehéz időszakról szól, de magában rejti a megoldást is. Mert minden akadály egy lecke.

Ennek a csillagjegynek úgy fog összedőlni az élete, mint egy kártyavár

Most nem úgy alakulnak a dolgai, az élete ennek a csillagjegynek, ahogy azt eltervezte. Kemény pofont fog kapni az élettől, mert minden össze fog dőlni, mint egy kártyavár.

Ezt lehet érteni a munkára, de párkapcsolatra is. Hosszú időn át tartó munkája, szinte az egész élete, mindaz, amit elért válik semmissé és ez borzasztóan megviseli, megtöri majd.

Csalódik mindenkiben, csalódik önmagában is. Szereti, ha minden úgy alakul ahogy azt elképzelte és a céljaiért mindig sikeresen és kitartóan dolgozott.

De ez a hónap most azonban megállásra kényszeríti, kell neki idő, amíg átgondolja, hogy mi vezetett el idáig, mik az okok, a miértek. Milyen is az élete. Milyen volt, milyen most és mit szeretne. Addig nem indul el, amíg erre rá nem jön, és ha rájött képes lesz ebből tanulni és ezáltal fejlődni.

Sokkal erősebben, magabiztosabban fog visszatérni ez a csillagjegy, ugyanakkor egy életre megtanulja azt is, hogy sosem szabad elfelejteni azt, ahonnan indultunk és mindig alázattal kell az élethez, az eredményekhez hozzáállni.

A siker, a jólét nem változtathat meg senkit.

Kedves Szűz csillagjegy, ez a te leckéd, maradj olyan ember, mint előtte.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük