Ez a csillagjegy a legravaszabb hazug - Mestere a hazudozásnak

Ez a csillagjegy a legravaszabb hazug – Mestere a hazudozásnak

Ez a csillagjegy a legravaszabb hazug – Mestere a hazudozásnak.

Ez a csillagjegy a legravaszabb hazug - Mestere a hazudozásnak

Nem minden hazug ember rossz, gonosz, csalfa. Akadnak olyanok, akik a lelki fájdalmai miatt kényszerülnek arra, hogy ne az igazat mondják, ne a valóságot mutassák kifele. A hazudozásnak szinte mesterei az ilyen emberek. Mert az élet erre tanította, kényszerítette őket.

Létezik egy olyan csillagjegy, aki mind közül a legravaszabb hazug. Mestere a hazudozásnak, méghozzá azért mert képes teljesen elrejteni valói érzelmeit.

 Olyan súlyos tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy tudják, nem adhatják ki magukat teljesen senkinek. Elrejtik, amit éreznek és olyan szinten képesek átverni mindenkit, hogy szinte felfoghatatlan az egész.

Sokszor inkább csak csendes megfigyelők, magukról alig beszélnek és az is inkább általános dolgokról szól.

Nem voltak mindig ilyenek. Ám a bizalmukkal rendre visszaéltek és ez óriási törést jelentett a lelkükben, életükben. Rájöttek arra, minél kevesebbet mondanak magukról, annál kisebb a támadási felület mások számára.

Ennek a csillagjegynek rengeteg az irigye, mert borzasztóan zavarja másokat az, hogy sikereket tud elérni anélkül, hogy mások hátán mászna fel, vagy másokat eltaposna. Kreatív, tiszta lelkű, célokkal, álmokkal teli állatövi jegy. Ez pedig nagyon zavar sok embert.

Ez a csillagjegy megtanulta, hogyan tudja manipulálni az embereket annak érdekében, hogy őt békén hagyják. Irányítja és tereli a beszélgetést, az adott helyzetet abba az irányba, ami neki jó.

Elhiteti mindenkivel, hogy szétszórt és nem figyel a részletekre, de ez a csillagjegy a legnagyobb hazug, egy álca az élete. Hidd el, nagyon is figyel mindenre és észrevesz, megjegyez minden apró részletet is.

Mindig felismeri mások gyengeségeit és mindent elraktároz magában. Amikor eljön a megfelelő idő az adott információt, helyzetet a maguk javára fordítják.

Ez a csillagjegy a legravaszabb hazug – Mestere a hazudozásnak, de soha nem ok nélkül teszi ezt. Ő így védi saját magát, a saját életét, a saját titkait. Az igazságot mélyre el tudja így temetni magában és így legalább végre békén hagyják őt az emberek.

Titokzatos, zárkózott csillagjegy, aki túl sok akadályt és fájdalmat kapott már az élettől. Ezért lett ilyen óvatos és előrelátó. Csak a hozzá legközelebb állók tudják az igazságot róla és csak nekik engedni meg azt, hogy megismerhessék a valódi érzelmeit, énjét, személyiségét.

Ez a csillagjegy a legravaszabb hazug – Mestere a hazudozásnak: Ő a Skorpió.

Miklós Edit

kép: Stock kép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük