Ennek a csillagjegynek van a legkülönlegesebb személyisége

Ennek a csillagjegynek van a legkülönlegesebb személyisége

Ennek a csillagjegynek van a legkülönlegesebb személyisége. Csodálatos horoszkóp, egy csodálatos állatövi jegyről.

Ennek a csillagjegynek van a legkülönlegesebb személyisége

Szereted a békét, a rendet, a kedvességet. Fontos számodra mások jóléte, nyugalma. Figyelsz másokra és igyekszel mindenkinek a kedvében járni. Csodaszép gondolkodásod és lelked van, mindig, mindenhol a jót keresed. Még a legapróbb szépségeket is észreveszed maga körül és a másik emberben is.

Hiszékeny, naiv, túl tiszta szívű vagy, sokszor becsaptak már. A rosszat sosem feltételezed senkiről. Borzasztóan tud bántani, ha valaki becsap téged, ha ártanak téged, ha kihasználnak. Nem is tudsz ezen hamar túllendülni és hosszú ideig rágódsz, agyalsz utána ezen.

Nagyon elkeserít, ha azt látod, hogy valakit bántanak szavakkal vagy tettekkel. Mindig az igazság oldalán állsz.

Becsületes, különleges ember vagy, szereted betartani a szavadat.

Kissé befelé forduló vagy, nem szereted kimutatni az érzelmeidet, ez neked nehezen megy. Kevés ember előtt nyílsz meg igazán, ehhez is jó hosszú idő vezet el és rengeteg bizalom szükséges hozzá. Teljes szívvel tudsz szeretni.

Tiszteled az időseket, kedvesen bánsz velük. A betegeken is segítesz, ha tudsz. A tömegközlekedési eszközökön átadod a helyet. A rászorulókon segítesz. Kerülöd a kockázatokat, a váratlan és meggondolatlan döntéseket. Fontos számodra a biztonság, a kiszámíthatóság.

Mindig hosszútávra tervezel, ebben hiszel. Ha valami elromlik, akkor nem eldobod, hanem igyekszel megjavítani. Ez pedig nem csupán a tárgyakra értendő, hanem az emberekre, kapcsolatokra is.

Csodálatosan tiszta a szíved, gyönyörű a lelked. Ritka kincs vagy ebben a nehéz világban. A személyiséged, a tulajdonságaid példaértékűek. Több ilyen jó emberre lenne szükség.

A Rák csillagjegynek van a legkülönlegesebb személyisége.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük