Váratlan fordulatok várnak rád nyáron - Erre számíthatsz

Váratlan fordulatok várnak rád nyáron – Erre számíthatsz

Váratlan fordulatok várnak rád nyáron! Válassz egy kártyát, olyat, ami szimpatikus, ami nagyon tetszik és utána nézd meg mit is jelent ez a döntésed! Ez vár rád a következő hónapokban.

Váratlan fordulatok várnak rád nyáron - Erre számíthatsz

1. kártya szerint ez vár rád nyáron

Csendes hónapok várnak rád, lelki feltöltődéssel. Ez az időszak megnyugtató, harmonikus, nyugodt lesz. Tudod mire van szükséged, mire vágysz. Magadra, a lelki békédre figyelsz, fejben próbálsz felkészülni az őszre, fantasztikusan el tudsz mélyedni a gondolataidban az otthonod melegében. Rengeteg tervet tudsz szövögetni és készülsz szívvel-lélekkel ezek megvalósítására.

Megfogalmazod céljaidat és tudod, hogy ez a te nyarad, a te éved lesz. A szívedben béke lesz végre.

A szeretet, nyugalom éve vár rád. Engeded magadat végre szeretni és végre tudsz újra bízni másokban. A lelki béke időszaka jön el számodra.

2

Romantikus hónap várnak rád. Izgalmas lesz a jelenlegi párkapcsolatod. Teljesen mindegy, hogy friss, vagy régi ez a kapcsolat, új energiák szikráznak közöttetek.

Rengeteg bókot kapsz majd, felejthetetlen programokon veszel részt a nagy Ő-vel, úgy fogtok viselkedni egymással, mint a friss szerelmesek. Alig várod, hogy láthasd, hallhasd a hangját.

Felejthetetlen dolgokon mentek át együtt, olyan sok élményben lesz részetek, hogy mindez örökre összekovácsol benneteket. Aki pedig még egyedülálló, készüljön. Ha akarsz magadnak társat, ha nem, nyáron akkor és ott fog betoppanni az életedbe, amikor és ahol nem is számítasz rá. Ő lesz az IGAZI.

3

A nyár a várakozásról fog szólni. Régóta vársz bizonyos fontos információkra, hírekre. Olyanokra, amelyek teljesen megváltoztathatják az életedet és új irányba terelhetik a jelenedet, jövődet is. Most jött el az ideje annak, hogy a kemény munkának, a kitartásnak és a becsületességnek meg is lesz az eredménye.

A jutalom pedig abszolút megérdemelt lesz. A június a nagy változások hónapja lesz, csupa-csupa pozitív értelemben. Amit eddig halogattál, most befejezed, a nem működő kapcsolatokat le tudod zárni, tovább tudsz lépni. Le tudod zárni végre a múltat és a régi események, érzések már nem láncolnak le.

Úgy fogod magad érezni, mintha felszabadultál volna. Anyagilag is előrébb jutsz, az egész életedet most megalapozhatod.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: themindsjournal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük