Ez a 3 csillagjegy óriási titkot hordoz

Ez a 3 csillagjegy óriási titkot hordoz

Ez a 3 csillagjegy óriási titkot hordoz, az igazi énjüket, a valódi személyiségüket csak igen kevesen ismerik. Más ok vezérli őket afelé, hogy titkolják milyenek is valójában. Ez egy igazán különleges horoszkóp.

Ez a 3 csillagjegy óriási titkot hordoz

Kos – Fontos titkot hordoz az igazi énjéről

A Kos erősnek tűnik, energikusnak, magabiztosnak. Elképesztően hangos, ő a társaság középpontja. De mély titkot hordoz az igazi személyiségéről, érzelmeiről. A Kos ugyanis mélyen belül nagyon bizonytalan. Ezt nem mutatja a külvilág felé, sőt, inkább a hangoskodásával kompenzálja ezt. Remek színész. Meg nem mondanád mi lakik a lelke mélyén. Erősnek akarja mindig mutatni magát, így védi magát a csalódástól. Attól tart, ha gyengének mutatná magát, akkor nem fogja szeretni senki, nem lesz sem vonzó, sem érdekes mások szemében. Vannak mély érzelmei, de kifelé ezt nem mutatja.

Oroszlán – Az igazi énjük a titkuk

Hangos. Erős. Büszke. Magabiztos. Mindenki így ismeri, igazi vezér alkat. Mindig figyelnek rá, mindig követik, sokan felnéznek rá. De valójában csendes, szerény és félénk emberek. Van bennük magabiztosság, büszkeség is, de nem olyan túlzott mértékben, mint ahogy mások hiszik. Neki is szüksége van támaszra, szeretetre, csak ezt nem mutatja ki.

Rák

Érzelmes, szeszélyes, energikus, heves csillagjegy. Sokszor féltékeny is és a véleményének mindig hangot ad. Sokan elsőre félnek is a Rák csillagjegytől. De ez csak álca. Ez mögé rejti a finomabb énjét, a sebezhetőbb személyiségét. Az igazság az, hogy a Rák nagyon vicces állatövi jegy. Imád nevetni és szórakoztatni. Remek humorérzéke van, de ezt csak kevesen ismerik.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük