Melyik álomotthon a kedvenced? Mély titkokat árul el rólad

Melyik álomotthon a kedvenced? Mély titkokat árul el rólad

Melyik álomotthon a kedvenced? Mély titkokat árul el rólad. Tűpontos és extra mély teszt következik, amiből rengeteg dolog kiderül. Egy feladatod van, alaposan megnézni ezt a 4 házat. Melyikben tudnád elképzelni az életedet, melyikben laknál szívesen? Melyik a te álomotthonod? Szánj időt a választásra, mert csak akkor lesz igazán pontos a jellemzés.

Nézd meg mit is jelent a válaszod! Egy álomotthon lehet a tied, melyik lenne az?

Melyik álomotthon a kedvenced? Mély titkokat árul el rólad

Ez a te álomotthonod?

Melyik álomotthon a kedvenced? Mély titkokat árul el rólad

Ezek az emberek, akik ezt az álomotthont választották, soha nem lesznek azok, akik elsőként állnak bele egy konfliktusba.

Ők mindig megpróbálnak minden vitát és nézeteltérést csendben, békésen és felesleges, túlnagyított, eljátszott, megjátszott érzelmek nélkül megoldani.

Olyan, mintha csak kevés érzelmed lenne, ezért gyakran hidegnek és közömbösnek tartanak Téged.

De ez egyáltalán nincs így. A szívedben nagy tűz ég, amely képes megmelegíteni és beragyogni az egész világot. De ezt csak kevés embernek mutatod meg. Csak azoknak, akiket teljesen a bizalmadba fogadsz. 

Ha valami rossz történik valakivel, te lesz az első, aki ott terem azonnal és segítő kezet nyújt. Nagyon szerethető, csupaszív, szeretetre éhes lélek vagy. Ragaszkodó, kedves, igazi arany szívű ember.

Ezt választottad?

Melyik álomotthon a kedvenced? Mély titkokat árul el rólad

Nagyon jóindulatú személy vagy, aki soha nem kíván a rosszat egy másik személynek.

Ha képes vagy melegséget és örömöt adni a másik embernek, habozás nélkül megteszed.

Aki ezt az álomotthont választotta, az ösztönösen képes a jó cselekedetekre, egyáltalán nem önző és lelkének kedvességével, szeretetével mindent megtesz, hogy jobb legyen a másiknak. Mindezt pedig anélkül teszi, hogy bármit is követelne cserébe.

Könnyű a barátodnak lenni, mert nagyra értékeled a barátságot és a hűséget.

Sajnos azonban az árulást is megtapasztaltad már, nagyon mélyen a lelkedre veszel minden csalódást, de képes vagy újra és újra megbocsátani, annyira hiszel abban, hogy mindenki jó.

Ez a tied?

Melyik álomotthon a kedvenced? Mély titkokat árul el rólad

Számodra elsősorban az a fontos, hogy a saját családodat biztonságban tudd. Nem érdekel téged, hogy ez mibe kerül, de ezért tűzön-vízen át képes vagy harcolni, a végsőkig is, ha kell.

Sokat teszel is ezért, még a saját szükségleteidet, álmaidat és vágyaidat is képes vagy háttérbe szorítani, ennek érdekében. Ideig-óráig sikerül is ez neked, de aztán rájössz, hogy a kettő dolog megférhet egymás mellett, ha igazán akarod.  

A kedvező időszakok váltakoznak a kedvezőtlen időszakokkal az életedben, olyan, mint egy hullámvasút, hol fent, hol lent. A nehézségeket nem lehet előrelátni, te viszont nagyon erős vagy, sosem adod fel. Mindezt pedig a pozitív gondolkodásodnak köszönheted. Nagyon jó szíved van, még ha titkolod is. 

Tökéletesen tudod álcázni valódi érzelmeidet. De akit beengedsz a szívedbe, azzal csodákra vagy képes. Mindent megteszel érte. Mindent.

Ez a te álomotthonod?

Melyik álomotthon a kedvenced? Mély titkokat árul el rólad

Mindig ott állsz az elesettek mellett. Rájuk találsz akkor is, ha nem keresed őket. Mindig a megoldáson gondolkozol, de nem csak azon, hogy ott, az adott helyzetet hogyan lehetne megoldani, nem. Mindig előre gondolkodsz, hogy a jövőben ilyen jellegű gond ne fordulhasson elő többé.

Nem szeretsz kísérletezgetni, inkább gondolkodsz. Az ésszerűséget és az egyszerűséget szereted. Nem komplikálsz túl semmit. A természet közelségét imádod, erejőde sokszor onnan meríted és ezt a szépséget, energiaforrást igyekszel másoknak is megmutatni. 

Mindenben próbálod megragadni a szépet, ez segíti át mindenen. És pontosan a jó szívednek köszönhetően képes vagy arra, hogy bármit is elérj. Ám képes vagy túlhajszolni magadat és erre az egészséged olykor figyelmezteti is. Ilyenkor figyelsz a jelekre, megállsz, szánsz időt a pihenésre, felöltődésre. Mindig megtalálod azt, ami ebben segít.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük