A sors hihetetlen meglepetést tartogat ennek a 3 csillagjegynek

A sors hihetetlen meglepetést tartogat ennek a 3 csillagjegynek

A sors hihetetlen meglepetést tartogat ennek a 3 csillagjegynek.

A sors hihetetlen meglepetést tartogat ennek a 3 csillagjegynek

Ennek a 3 csilllagjegynek igen érdekes változást jósolnak a csillagok. A sors mindig megadja azt, amit megérdemelsz. Lehet, hogy nem azonnal, előfordulhat, hogy sokáig kell várni rá, de a jót mindig visszakpaja ember, méghozzá jó értelemben.

A sors hihetetlen meglepetést tartogat 3 csillagjegynek, méghozzá a teljes boldogság formájában.

Félsz kimutatni az érzelmeidet, mert rengeteg fájdalom, csalódás ért már. Véded magad, az érzelmeidet. Azt hiszed, ha mások nem tudják mi lapul a szívedben, akkor nem érhet téged baj, csalódás. Ez az álca erősebbé tesz. Időre van szükséged ahhoz, hogy kinyílj, megmutasd ki is vagy valójában.

A sors most közbe fog szólni, jó ember vagy, tiszta a szíved, csodás a lelked, nem érdemled meg, hogy szenvedj. Erőre kapsz. A közeljövőben úgy fogsz dönteni, hogy kitörsz végre a saját börtönödből és a magad köré épített falat szép apránként, lassan-lassan, de lebontod.

A változás hatását szinte azonnal érezni fogod,  a boldogság és a megnyugvás lépésről-lépésre visszatér az életedbe. Igazán szerencsés leszel, bármibe is kezdesz kellemes, pozitív változások kezdődnek az életedben.

A sors hihetetlen meglepetést tartogat ennek a 3 csillagjegynek: Skorpió, Vízöntő, Kos.

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük