Életbevágóan fontos dologra fogsz rájönni szeptemberben - Teszt

Életbevágóan fontos dologra fogsz rájönni szeptemberben – Teszt

Életbevágóan fontos dologra fogsz rájönni szeptemberben – Teszt.

Életbevágóan fontos dologra fogsz rájönni szeptemberben - Teszt

Ember – Erre fogsz rájönni szeptemberben:

Érdekes életed, éved van. Szó szerint nem sikert semmi, amit elterveztél, amit szerettél volna. Itt az idő elgondolkodni mi, miért és hogyan történt.


Minden lépésedet, minden kudarcot át kell gondolnod, hogy végre észrevedd mi az ami meggátolja azt, hogy boldog, nyugodt, sikeres életet élhess.

Ahogy visszatekersz gondolatban mindent egyszer csak be fog villanni valami. Életbevágóan fontos dologra fogsz rájönni szeptemberben. Minden, de mindent, mindig azonnal, türelmetlenül és túl gyorsan akartál elérni. Nem érdekelt téged, hogy megfontoltan, lépésről-lépésre kellene haladnod előre az életben. Te mindent rögtön szerettél volna. Annyira nehéz életed volt, hogy már nem bírod ezt tovább. olyan türelmetlenül álmodozol a jobb életről, hogy mindent elkapkodsz és ez meggátol. Minél gyorsabban akartál száguldozni a céljaid felé, annál messzebb kerültél tőlük.

Hatalmas megkönnyebbülés lesz számodra, hogy erre rájössz. Mindent másképp fogsz csinálni ezután, lassabban, megfontoltabban fogsz haladni az álmaid felé, de biztos lehetsz abban, hogy most jó úton vagy és hamarosan olyan életet élhetsz, amiről mindig is álmodoztál.

Nyíl

Szeptemberben fontos dolog fog történni az életedben. Egy váratlan, nem túl kellemes esemény ráébreszt arra, hogy teljesen tévúton jártál eddig, teljesen rossz irányba tart az életed. Ezek nem a céljaid voltak. Ezeket nem te szeretted volna. Hagytad, hogy manipuláljanak, irányítsanak, ködbe borítsák az agyadat. Ez nem a te életed, ez nem is te vagy.

Erős leszel, kitartó, magabiztos, aki felveszi a kesztyűt a rosszakaróival. Te a saját életedet akarod ezentúl élni, a saját céljaidért akarsz küzdeni és nem hagyod soha többé, hogy megmondják mit és hogyan, mikor csinálj. Elég volt!!! Csodálatos, felszabadító érzés lesz.


Felhő

A szeptember a felébredés hónapja lesz. Mintha egy álomból riadnál fel. Eddig egy álomvilágban éltél, de ennek vége lesz. Sokat voltál rosszkedvű, búskomor, mert azt érezted neked semmi sem megy, nem vagy jó semmiben, nem kellesz senkinek. Magányos, csalódott, dühös voltál. Másokat okoltál azért, ahol tartasz, ahogy élsz. Volt ennek alapja, az igaz. Mindenki másnál nehezebb életed volt, mert rengeteg fájdalom ért már.

De hamarosan fel fog nyílni a szemed, hogy a saját életedet te magad irányíthatod csak. Nem okolhatsz mindig másokat, ha te boldogtalan vagy. Te magad állsz a saját magad útjában, a saját boldogságod útjában.

Ez így nem mehet tovább. Átgondolsz mindent és tudod mentálisan erősebbnek kell lenned. Edzened kell a lelkedet, a szívedet és nem szabad többé hagynod, hogy a rossz, a fájdalom, a csalódás elvegye a kedvedet mindentől.

Egy életed van csak, nem mindegy hogyan éled meg. Boldogságra vágysz és ezért tenni is fogsz minden egyes nap.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük