Gluténmentes zsemle – Nincs ennél egyszerűbb recept
Gluténmentes zsemle hozzávalók:
- 1 bögre = 225 gramm
- 1, 5 bögre Nutri Free mix Per Pane kenyérliszt
- 0, 5 bögre Schar Mix B
- 3 evőkanál burgonyapehely – Cornito
- 1 csomag szárított Budafoki élesztő
- 3 evőkanál olaj vagy 2 evőkanál olaj + 1 evőkanál zsír
- 1 bögre meleg víz + még egy kevés, ha igényli a tészta – így TEJMENTES is
- só ízlés szerint
Elkészítés:
KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE HOGYAN KELL ELKÉSZÍTENI>>>>
Jó étvágyat!
Ha kipróbáltad a receptet, bátran küldd el nekünk itt vagy a Facbookon az elkészült finomságról a fotót. A beküldők között év végén kisorsolunk egy Schar Mix B lisztkeveréket! *Nem reklám, nem promóció!
Miklós Edit
Facebook oldalunk: Táplálékallergia Magazin – TAM>>>