Erre a 3 csillagjegyre drámai fordulat vár augusztusban

Erre a 3 csillagjegyre drámai fordulat vár augusztusban

Erre a 3 csillagjegyre szomorú változás, drámai fordulat vár augusztusban. Akadnak olyan csillagjegyek, akiknek nem lesz túl szép ez a hónap.

Erre a 3 csillagjegyre drámai fordulat vár augusztusban

Erre a 3 csillagjegyre szomorú változás vár augusztusban, méghozzá szakítás formájában. Egy korszak le fog zárulni. Íme a drámai fordulatoknak a részletei:

Vízöntő – Augusztusban fontos változásokkal, lelki folyamatokkal lesz teli az életed

Drámai fordulatot hoz neked az augusztus. Az az ember, aki a világod közzépontját jelentette eddig, most elárulja neked, hogy jó ideje csak egy színjáték volt a kapcsolatotok. Az érzelmei kihűltek és csak a biztonság miatt, a biztonságosból való kilépés félelme miatt húzta az időt, ameddig csak lehetett.

Ő már nem érez semmit. A párod már nem érezte, hogy figyelsz rá és ő áll az életed középpontjában, ezért szép lassan elveszítetted őt.

Nagyon büszke ember vagy és a szakítás mélyen sérti az egodat. Teátrálisan fogsz rá reagálni, nyilvánosságra hozod, elégedetlenkedsz és szenvedsz a nagy nyilvánosság előtt. Nehezen tudod elengedni azt, ami volt és emiatt nem is tudsz majd továbblépni. Nem is baj, ha nem kezdesz azonnal új kapcsolatba, adj időt magadnak a feldolgozásra.

Tanulj a hibákból, vond le a következtetéseket és a tapasztalatokat hasznosítsd. Csak akkor kezdj el ismerkedni újra, ha már lezártad a múltadat. Meg kell tanulnod, hogy nem mindig a másik a hibás, mindig mindenért ketten vagytok felelősek a kapcsolatban. Még idén, ha a tanulási folyamatot végigviszed, fantasztikus változások várnak rád és egy mindent elsöprő, de ezúttal tartós szerelem vár rád.

Rák

Nagyon makacs vagy és utálod a változásokat. Óriási az igényed a stabilitásra és a biztonságra.  Túl komolyan veszel mindent és foggal-körömmel ragaszkodsz az elképzeléseidhez, véleményedhez. Nehezen látod be, hogy te is hibázhatsz és ez bizony komoly gondokat hozhat magával. A párod ezt elégelte meg és hirtelen felindulásból, az ezekből fakadó viták miatt úgy döntött, hogy befejezi veled.

Te nem veszel félvállról semmit, így a szakítást sem és nehezen fogadod el a nem-et is. Nem vagy hajlandó elfogadni, hogy vége, küzdesz, hiszen te szereted őt, csak túl makacs és túl öntörvényű vagy.

De pont a kitartásodnak köszönheted majd, hogy idővel a párod vissza fog találni hozzád, főleg, hogy sikerül majd bebizonyítani neki, hogy képes vagy a változásra.

De ahhoz, hogy ide eljuthass, bizony kellett az élettől ez az óriási pofon. Nincs tökéletes ember, te sem vagy az. Mindenki hibázhat, te is. Mindig emlékezz erre a leckére, amit most megtanulsz augusztusban.

Skorpió

Szeszélyes vagy és titokzatos. Túlságosan is. Rengeteget csalódtál már és emiatt nehezen nyílsz meg. Idő kell ahhoz, hogy teljesen megnyílj és megmutasd az igazi lelkedet, énedet. A mély érzelmi kötelék, csak lassan alakul ki nálad, de ha egyszer odáig eljutsz, akkor az tartós is marad.

Nagyon ragaszkodó ember vagy, csodálatos lélekkel, de kifele sokszor mást mutatsz. Hirtelen felkapod a vizet és nagyon intenzív vagy, ezt csak kevesen tudják megérteni. Az emberek többsége egyszerűen nem tud mit kezdeni veled, ezért inkább hátat fordítanak neked.

Ha már kialakult az érzelmi kötelék és elhagy a párod, azt árulásnak veszed. Az augusztus az előrejelzések szerint ide sodorhat téged. Rettentően mérges leszel emiatt, mert azt érzed végre kezdtél megnyílni, végre éreztél valamit és erre becsaptak, elárultak.

Nem szomorú leszel, hanem dühös és bosszúálló. Ez pedig gyorsan egy új kapcsolatba sodorhat. De az élet mindig megoldja a gondokat, mert pontosan ez az új ember lesz az, aki végleg elrabolja a szívedet, megért téged az első pillanattól és elfogad olyannak, amilyen vagy. A lelkedre kíváncsi, és te leszel az ő életének a középpontja. Te pedig ezt az első pillanattól érezni fogod.

Facebook oldal: ITT>>>

kép: Stock kép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük