Ez a csillagjegy hamis álarc mögé rejti el az igazi énjét

Ez a csillagjegy hamis álarc mögé rejti el az igazi énjét

Ez a csillagjegy hamis álarc mögé rejti el az igazi énjét.

Ez a csillagjegy hamis álarc mögé rejti el az igazi énjét

Nyitott, pörgős személyiség ez a csillagjegy, legalábbis az álarc szerint. Fontos számodra a külső, szeretsz csinosan, divatosan öltözködni, adsz magadra, az otthonod is szép, rendezett, tiszta. Figyelsz a tisztaságra, nem szemetelsz soha az utcán. De ez nem azt jelenti, hogy tisztaságmániás vagy. Nem múzeumszerű az otthonos, hanem inkább otthonos, családias, kedves hangulatot áraszt.

Lelkes ember vagy, igazi szenvedélyes típus, az álarc szerint legalábbis ilyen vagy.

Izzik körülötted a levegő, tele vagy energiával, állandóan pörögsz, aktív vagy.

Több feladatot is el tudsz látni egy időben, hiszen a figyelmed állandóan cikázik ide-oda. Kissé figyelmetlen is vagy, kapkodsz, túlságosan nagy a lendületed, de ezt tudod magadról és igyekszel tenni ellene. Szinte soha nem érsz oda sehova időben, de nem is késel soha sokat.

De emiatt nem szoktak rád haragudni. Nagyon tudsz szeretni, őszintén, szívből. Először mindig a külsőt figyeled meg a másikon, a belső tulajdonságok csak később kezdenek el számítani. Akkor viszont már rájössz, hogy a lélek, a másik személyisége mennyivel fontosabb és mennyivel többet ér a csinos külsőnél. Szeretsz beszélni, a társaság középpontja vagy, ha akarod, ha nem. Sohasem lehet melletted unatkozni.

Ez a nagy pörgés azonban sokszor elfedi a valóságot. Azt, hogy félsz, nem szeretsz az érzelmeidről, a bánatodról mesélni.

Azokat mélyre ásod magadban és igyekszel nem gondolni rá. Az álarccal próbálod megvédeni magad a csalódásoktól, a kirekesztésektől, a fájdalomtól.

Hogy ki vagy te? Kedves Oroszlán, te vagy az a csillagjegy, aki hamis álarc mögé rejti el az igazi énjét, a lelkét.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük