Gluténmentes csokis muffin - Villámgyors recept

Gluténmentes csokis muffin – Villámgyors recept

Utolsó frissítés: 2023-10-24

Gluténmentes csokis muffin – Villámgyors recept

Gluténmentes csokis muffin - Villámgyors recept
Gluténmentes csokis muffin – Villámgyors recept

Muffin recept

– Szórjuk a gluténmentes lisztkeveréket (pl. Schar Mix B) a tálba és adjuk hozzá a 145 g olajat (laktózmentes recept) vagy a 145 g olvasztott vajat (normál recept) és a 220 g tojást (kb. 4-5 darab). Mehet hozzá 4 kanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor és 1 zacskó sütőpor és a végén a csokicseppek.


– Keverjük kb. 5 percig közepes fordulatszámon, amíg a keverék besűrűsödik és halványszínű lesz.


– Öntsük a keveréket a formákba.


– Süssük (170˚C-on vagy 160˚C-on légkeveréssel) kb. 30-35 percig, végezzünk tűpróbát és ha nem ragad rá a tészta, akkor kivehetjük.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix lapcsalád alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Különösen fontos számára az egészségtudatos, kiegyensúlyozott életmód népszerűsítése. Írásaival támogatni szeretné mindazokat, akik a testi-lelki egyensúlyt keresik. A szakmája egyben a szenvedélye is. A Táplálékallergia Magazin célja, hogy segítsen a tudatos, egészséges életmódban és útmutatót ad a különböző ételallergiákban, diétákban is. Tematikája: egészség, tudatos életmód, diéta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük