Hot-dog tekercs pofonegyszerűen - gluténmentes recept

Hot-dog tekercs pofonegyszerűen – gluténmentes recept

Utolsó frissítés: 2023-10-02

Gyönyörűséges kelt tészta, hot-dog kicsit másképp. Nagy kedvencünk ez a verzió, amikor is a kelt tészta csíkot felcsavartam egy rudacskára, kelesztettem, majd megsütöttem. A végén virslit tettem bele, miután lehúztam a csőről a kisült tésztát.

Hot-dog tekercs

gluténmentes, tejmentes, tojásmentes recept

Kelt tészta

Amikor összeállítottam a kelt tésztát, pihentettem egy órát.

Vékony csíkot sodortam egy darabkából és feltekertem egy hőálló kis tekercsre.

Sütőpapíros tepsire helyeztem.

Kelesztettem egy órát.

Lekentem olajjal a tetejét.

Sütöttem az alapreceptben megadott módon.

Amikor kihűlt, a tekercsről lehúztam, főtt virslit tettem bele.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix lapcsalád alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Különösen fontos számára az egészségtudatos, kiegyensúlyozott életmód népszerűsítése. Írásaival támogatni szeretné mindazokat, akik a testi-lelki egyensúlyt keresik. A szakmája egyben a szenvedélye is. A Táplálékallergia Magazin célja, hogy segítsen a tudatos, egészséges életmódban és útmutatót ad a különböző ételallergiákban, diétákban is. Tematikája: egészség, tudatos életmód, diéta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük