Pihe-puha gluténmentes fánk - Gyorsan, egyszerűen

Pihe-puha gluténmentes fánk – Gyorsan, egyszerűen

Pihe-puha gluténmentes fánk – Gyorsan, egyszerűen

Fánk, ami puha, lágy, édes és ami fantasztikusan egyszerű receptből készül.

Puha házi készítésű fánk, fantasztikusan egyszerű receptből

Fánk hozzávalói:

✔️1 bögre tej✔️ 1 evőkanál vaj ✔️1 evőkanál zsír✔️1 tojássárgája ✔️2 ek cukor✔️1 vaníliás cukor✔️1 szárított élesztő

+

2 bögre Schar Mix B

Ennyi, másra nem is lesz szükséged, csupán olajhoz, amiben majd kisütöd a fánkokat.

Elkészítés:

  • Az alapanyagokat alaposan kikevered.
  • Pihenteted fél órát.
  • Kinyújtod.
  • Szaggatod.
  • Ismét pihenteted fél órát.
  • Majd forró, bő olajban mindkét oldalát kisütöd a fánkoknak.
  • Rácsra szedve hagyod kihűlni.
  • Cukormázzal díszítheted!

Még több gluténmentes recept ITT!

Miklós Edit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük