Gluténmentes snackek a Food&HotelAsia (FHA) rendezvényen

Gluténmentes snackek a Food&HotelAsia (FHA) rendezvényen

Gluténmentes snackek a Food&HotelAsia (FHA) rendezvényen

Magyarországot 8 kiállító és a Hungarian Food Business Program képviseli a Food&HotelAsia (FHA) rendezvényen Szingapúrban 2022. szeptember 5-9. között – közölte az Agrármarketing Centrum (AMC) hétfőn.

    A tájékoztatás szerint ez a kiállítás az ASEAN (Association of Southeast Asian Nations – Délkelet-ázsiai Államok Szövetsége) térség egyik legjelentősebb nemzetközi élelmiszer és ital szakkiállítása.


    Az Agrármarketing Centrum harmadik alkalommal segíti a magyar agrárium résztvevőit kedvezményes kiállítási lehetőséghez Szingapúrban.


    Az 54 négyzetméteres magyar nemzeti közösségi standon 8 magyar cég exporttermékeit és a Hungarian Food Business Programot mutatják be, többek közt a tokaji bort, a libamájat, a szuvidált galambhúst, a mangalicát, a magyar mézet és a !!!gluténmentes!!! snackeket ismerhetik meg a látogatók – írták.


    A Hungarian Food Business Program lehetőséget nyújt a programban regisztrált magyar élelmiszer-előállító cégeknek a potenciális üzleti partnerekkel való kapcsolatfelvételre, a program szoftvere összefogja a magyar élelmiszergyártókat és termékeiket, létrehozva ezáltal egy valós idejű, a világ bármely pontján elérhető, online élelmiszeripari katalógust és hazai gyártói bázist – tájékoztatott az Agrármarketing Centrum.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük