Gluténmentes kenyér készítése kenyérsütő gépben - Pillanatok alatt

Gluténmentes kenyér készítése kenyérsütő gépben – Pillanatok alatt

Utolsó frissítés: 2023-02-07

Gluténmentes kenyér készítése kenyérsütő gépben – Pillanatok alatt

Kenyérsütő gépbe öntsünk 450–460 ml langyos vizet, adjunk hozzá 550 g gluténmentes lisztkeveréket – Schar Mix B, 10 g szárított vagy 30 g friss élesztőt, 1 kiskanálnyi sót és cukrot és 1 evőkanál olajat és köménymagot (ez utóbbi elhagyható).

https://taplalekallergiamagazin.hu/2023/01/19/kakaos-muffin-glutenmentes-recept/


Válasszunk ki egy kb. 2 órán át tartó sütési programot.

Miklós Edit

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix lapcsalád alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Különösen fontos számára az egészségtudatos, kiegyensúlyozott életmód népszerűsítése. Írásaival támogatni szeretné mindazokat, akik a testi-lelki egyensúlyt keresik. A szakmája egyben a szenvedélye is. A Táplálékallergia Magazin célja, hogy segítsen a tudatos, egészséges életmódban és útmutatót ad a különböző ételallergiákban, diétákban is. Tematikája: egészség, tudatos életmód, diéta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük