Ennek a 2 csillagjegynek a boldogságát komoly dolog akadályozza

Ennek a 2 csillagjegynek a boldogságát komoly dolog akadályozza

Ennek a 2 csillagjegynek a boldogságát komoly dolog akadályozza.

Ennek a 2 csillagjegynek a boldogságát komoly dolog akadályozza

Nyugodt és visszafogott ember vagy. Olyan személy, akinek a boldogságát, a pozitív gondolkodását semmi sem akadályozhatja meg.

Gyorsan és könnyedén alkalmazkodik az aktuális helyzethez.   Egyszerűen, praktikusan állsz az élethez. Mindent elfogadsz úgy, ahogy jön. Legbelül azonban teljesen mást gondolsz, rengeteg álmod, terved, célod van, de ha úgy adódnak a körülmények és nem aktuális a megvalósításhoz, akkor sem keseregsz.

Abszolút optimistán állsz mindenhez. Ez sokakat szó szerint irritál, mert nem értik hogyan örülhetsz mindig. Azt sem értik, hogyan láthatod meg a szépet még a legrosszabb helyzetben is. De nem csak hogy nem értik, hanem rettentően irigyek is rád emiatt.

Nem szeretsz változtatni a jól bevált és megszokott dolgokon. Jobban szeretsz a megszokottnál maradni, nem döntesz és nem változtatsz semmin soha hirtelen.

Tudsz szervezni, egyszerre több dologgal is foglalkozni, remek szervezőképességgel rendelkezel.

A munkádban igen magabiztos vagy, de a magánéletedben pont az ellenkezője a jellemző. Nincs önbizalmad, nem érzed magadat elégnek, sem szépnek, sem okosnak. Ha kapcsolatokról van szó, rengeteg a kétely, a bizonytalanság benned. Ezek a negatív érzések pedig meggátolnak a tartós és a teljes boldogság elérésében.

El kellene fogadnod magadat. Olyannak, amilyen és aki vagy. Tanuld meg értékelni önmagadat. Fedezd fel, ismerd be, hogy igenis vannak értékeid és csodálatos a lelked, szíved. Neked is vannak hibáid, de lásd be végre, nincs tökéletes ember.

Ennek a 2 csillagjegynek a boldogságát komoly dolog akadályozza: IKREK, VÍZÖNTŐ.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: Stock kép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük