Hihetetlen, ami erre a 3 csillagjegyre vár novemberben

Hihetetlen, ami erre a 3 csillagjegyre vár novemberben

Hihetetlen, ami erre a 3 csillagjegyre vár novemberben.

Hihetetlen, ami erre a 3 csillagjegyre vár novemberben

Novemberben 3 csillagjegynek különösen ébernek kell lennie és az életének minden részletére oda kell figyelnie. Nem ígérnek sok jót a csillagok.

Nehéz hónap elég néz ez a 3 állatövi jegy. Veszteség, csalódás, hamis barátok, rejtett ellenségek, negatív gondolatok, csalódások és rengeteg könny jellemzik majd az életedet novemberben.

Vigyázz kik vesznek körül, kiket engedsz a társaságodba és figyelj arra is, hogy kik mit mondanak neked vagy rólad. Figyeld az embereket magad körül, mert egyes szemékyek komoly és megtévesztő álarcot viselnek és semmi sem igaz abból, amit mutatnak, mondanak, tesznek.Megpróbálnak téged befolyásolni, manipulálni és becsapni.

A saját érdekeidet tartsd szem előtt, ne hagyd hogy lehúzzanak. Harcolj az igazadért, a céljaidért.

Nem akarják, hogy elérd a céljaidat, rettentően féltékenyek rád, emiatt pletykákat indítanak el rólad. Hiányos és megtévesztő információk láthatnak napvilágot. Vigyázz, figyelj, légy résen. Az eszedre hallgass, ne a szívedre! A nehéz hónap végére minden tisztázódni fog. Kiderül, kik akarnak neked irigységből ártani, őket sikeresen felismered és meg tudod szakítani a kapcsolatot velük. Az általuk okozott károkat tudod korrigálni és életed minden apró félresiklott részletét helyre tudod tenni. A nehéz időszakot nyugalom váltja fel, ami 2025-ben is ki fog tartani. Tartós boldogság vár rád.

Hihetetlen, ami erre a 3 csillagjegyre vár novemberben: Bika, Szűz, Rák.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük