Mi a kedvenc gyümölcsöd? Elárulja ki és milyen is vagy valójában

Mi a kedvenc gyümölcsöd? Elárulja ki és milyen is vagy valójában

Mi a kedvenc gyümölcsöd? Elárulja ki és milyen is vagy valójában.

Mi a kedvenc gyümölcsöd? Elárulja ki és milyen is vagy valójában

Eper, alma vagy narancs? Gondolkoztál már azon, hogy mit árul el rólad a kedvenc gyümölcsöd?

Ez a gyümölcsös személyiségteszt érdekes dolgokat tárhat fel rólad. Minden gyümölcsnek megvannak a maga egyedi tulajdonságai, amelyek megfelelnek a különféle emberi tulajdonságoknak, legyen szó a citrus savanyú illatáról vagy a bogyók mélyen cukros ízéről.

A teszt segítségével felfedezheted, hogy ki is vagy valójában, az alapján, hogy melyik gyümölcs a kedvenced.

Mi a kedvenc gyümölcsöd? Elárulja ki és milyen is vagy valójában. Lássuk!

Az alma a kedvenc gyümölcsöd? Akkor te ilyen vagy valójában: A klasszikus és megbízható

Azt mondják: napi egy alma távol tartja az orvost. Ha szereted az almát, az azt jelenti, hogy olyan ember vagy, aki értékeli a hagyományokat és a megbízhatóságot. Az alma klasszikus – évszázadok óta létezik –, egyszerű és megbízható akárcsak Te. Örömöd leled az élet egyszerű dolgaiban, és megalapozott, gyakorlatias gondolkodásmóddal közelíted meg a problémákat. A barátok sziklának tekintenek; valaki, akire mindig számíthatnak, és ott van, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Banán: A könnyed és optimista

A banán a kényelemről és a vidámságról szól (és élénksárga színe is ezt tükrözi). Ha ez a választásod, akkor nagy az esélye, hogy könnyed vagy, és pozitív életszemléleted van, függetlenül attól, hogy egy adott időpontban mi történik körülötted. Hajlamos vagy a dolgok áramlásával haladni, semmint az árral szemben menni; mindig örömet találsz az útjaid során. Az optimizmusod ragadós: a körülötted lévő emberekre pozitív hatással vagy. Egy biztos: soha senki nem vádolhat meg azzal, hogy túl komoly vagy unalmas vagy!

Narancs: Az energikus és lelkes 

A narancs az energiát, a lelkesedést képviseli. Mondhatnánk úgyis, hogy ha a narancslé ember lenne, valószínűleg azt kiabálná, hogy „Carpe Diem!” Minden reggel kipattansz az ágyból, és készen állsz arra, hogy a nap folyamán bármilyen kihívással szembenézz. Megbirkózol a kihívásokkal, és nagy kedvel veted magad mindenbe, amit csinálsz.

Eper: A romantikus és együttérző

Ki nem szereti az epret? Édes, romantikus és lédús – akárcsak te. Ha ez a kedvenc gyümölcsöd, akkor értékeled a szeretetet, az empátiát és a mély kapcsolatokat. Gondoskodó ember vagy, akinek hihetetlen képessége van arra, hogy  a környezetében élők valamilyen módon különlegesnek vagy szeretettnek érezzék magukat.

Ananász: A merész és kalandos

Ha szereted az ananászt, akkor kívülről „szúrós” vagy, de belül édes. Ez a gyümölcs nem fél kitűnni, mert tudja, hogy valódi potenciál rejlik benne. Az ananász a merészséget és a kalandot jelképezi, ez azt jelenti, hogy felkészülsz és készen is állsz mindenre. Önbizalmad és kalandvágyó szellemed kiemelkedik, és minden kihívást izgatottan fogadsz.

Áfonya: Az intelligens és megfontolt

Ismersz olyan embereket, akiknek mindig mindenre megvan a válaszuk? Valószínűleg sok áfonyát esznek! Lehet, hogy az áfonya kicsi méretű, de tele van agyserkentővel; tökéletes nassolnivalóvá téve őket a vizsgák előtt, vagy amikor a legjobban szükségünk van az eszünkre. Ha a kedvenc gyümölcsöd az áfonya, akkor valószínűleg intellektuális ember vagy, aki szeret a dolgokról mélyen elgondolkodni. Hangsúlyt fektetsz a részletekre, és meglátod a mintákat ott, ahol mások esetleg nem – ami nem mellesleg nagyszerűvé tesz a problémák megoldásában is.

Mangó: A melegszívű és társaságkedvelő

A mangót a gyümölcsök királyaként ismerik, mert nem csak finomak, hanem sokoldalúak is. A mangó a nyitottságot  jelképezi; aki ezt a gyümölcsöt szereti gyorsan szerez barátokat. Szereted, ha emberek vesznek körül, ügyesen barátkozol akármerre jársz.

Facebook oldal: ITT>>>

FORRÁS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük