Ez a 2 csillagjegyre szívszorítóan magányos időszak vár

Erre a 2 csillagjegyre szívszorítóan magányos időszak vár

Erre a 2 csillagjegyre szívszorítóan magányos időszak vár. Horoszkóp.

Ez a 2 csillagjegyre szívszorítóan magányos időszak vár

Ez a 2 csillagjegy csak küszködött eddig. Ez az év számukra a fájdalomról, csalódásról szól és arról, hogy semmi sem sikerült úgy, ahogy szerették volna. A magányos napok egymást követik.

Olyan emberek okoztak nekik csalódást, amire soha nem gondoltak volna. Ez a helyzet váratlanul következet be és a mai napig nem tud ezen túllépni ez a 2 csillagjegy.

Mostanra igazi magányos farkasként tekintesz magadra, akiket szerettél, elvesztetted őket. A hiányukat és a helyzet által kialakult szomorúságot nem tudod feldolgozni. Teljesen megváltoztál, kerülöd az embereket, magányosan nagyobb biztonságban érzed magadat, mert így nem érhet csalódás.

De ez nem jó értelemben vett magány. Bár jobban szereted az egyedüllétet, mint a társaságot, hosszabb távon nem lehet ilyen elszigetelten élni, mert felemészt a szomorúság, a bánat.

Úgy érzékeled, látod a világot, ahogyan azt a legtöbben szokatlannak találnák, és ez tükröződik az életstílusodban is.

A magányos időszakodban meg kell ismerned jobban önmagadat, át kell gondolnod az egész életedet. Azt fel kell dolgoznod, ami a múltban ért és el kell tudnod lélekben is elengedned azokat, akik bántottak.

Egyre jobban értékeled a természetet a kialakult helyzetben, erőt, hitet, reményt ad. Ezért egyre több időt töltesz a szabadban, számodra gyönyörű helyeken. Ez adja számodra a lelki feltöltődést, ez gyógyítja a szívedet. Sokat tudsz gondolkodni egy jó séta közben. A tájak, a friss levegő pedig szépen gyógyítja a szíveden ejtett sebeket. Túl leszel ezen a nehéz és megterhelő időszakon, de ez hosszabb folyamat, amit muszáj végig járnod.

Ez a 2 csillagjegyre szívszorítóan magányos időszak vár: Bak, Rák.

Miklós Edit

kép: Stock kép

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük