Egyetlen kép megmutatja mi a legnagyobb gyengeséged - Teszt

Egyetlen kép megmutatja mi a legnagyobb gyengeséged – Teszt

Egyetlen kép megmutatja mi a legnagyobb gyengeséged az életben – Teszt.

Nézz rá erre a képre és amit elsőre megláttál az mutatja meg mi a legnagyobb gyengeséged.

Egyetlen kép megmutatja  mi a legnagyobb gyengeséged - Teszt

Egyetlen kép képes megmutatni azt, hogy mi lakik a szíved, lelked mélyén és mi az igazi gyengeséged.

Egyetlen kép is tud adni jelzéseket legmélyebb énünkről, érzéseinkről. De sokszor nem vesszük észre vagy nem veszünk igazán tudomást ezekről a legmélyebb érzelmekről. elnyomjuk magunkban és nem akarunk tudni róluk.

Ebben a tesztben, amit elsőre meglátsz, felfedi a legnagyobb gyengeséged. Lássuk, mit mond rólad egyetlen kép.

Mentőöv

Arany szíved van, igazi érzelmeid. Nagyon érzékeny ember vagy. Nyitottan, nyugodtan és érdeklődően fogadod, amit az emberek mondanak rólad, még ha az nem is mindig építő jellegű. A sértés, bántás, az alaptalan vád, kritika bánt és szomorúvá tesz. Ez a legnagyobb gyengeséged. Hogy azt szeretnéd, ha szeretnének. Mindig. Mindenki. Erősnek mutatod magadat, de mélyen legbelül túl érzékeny vagy és mindent a szíveden viselsz.

Te mindig segítő kezet nyújtasz másoknak, de egyre inkább látod, hogy fordítva sajnos nincs így, sőt. Ha tehetnék egyesek, nemhogy segítenének, hanem inkább ártanának, lehúznának. Nagy gyengeséged, hogy nem ismered fel a rosszat, mert végtelenül szép és tiszta a lelked.

Erősödnöd kell, meg kell tanulnod nemet mondanod és ne legyél ennyire naiv.

Víz

Nagyon dinamikus ember vagy, állandó mozgásban vagy. Teli vagy tervekkel, sodródsz az árral. Nem baj, ha egyszerre több dologgal kell párhuzamosan foglalkoznod. Lelkes, energikus ember vagy. A legnagyobb gyengeséged az az, hogy a sok teendővel próbálod elfedni, elnyomni a legmélyebb érzéseidet, a fájdalmadat. Elképesztően nagy csalódás ért a múltban, amin a mai napig nem vagy túl. Azt gondolod, ha ezer és ezer dologba fogsz egyszerre, akkor a szíved, lelked nem sír a fájdalomtól, mert nincs rá időd, se energiád.

Pedig ez a fájdalom egyszer felszínre fog törni és sokkal jobban fog fájni, ahogy telik az idő. Muszáj lenne szembenézned azzal, ami történt, ami fáj. Megkönnyebbülnél.

Miklós Edit

kép: Stock kép

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük