Mit látsz elsőre a képen? Megmutatja mért is lesz furcsa ez az ősz

Mit látsz elsőre a képen? Megmutatja miért is lesz furcsa ez az ősz

Mit látsz elsőre a képen? Megmutatja miért is lesz furcsa ez az ősz.

Mit látsz elsőre a képen? Megmutatja mért is lesz furcsa ez az ősz

Hold – Ezt láttad meg elsőre a képen? Megmutatja mért is lesz furcsa ez az ősz számodra.

A legvalószínűbb, hogy kitartóbban fogsz dolgozni, mint korábban valaha is. Ez most egy mentőöv a számodra, mert segít a kellemetlen, fájó gondolatok elterelésében. Ráadásul a kilátástalan pénzügyi helyzetedet is megoldja. Furcsa, váratlan változás következik be a karrieredben és igencsak szuper anyagi javulás, pozitív változás indul el az életedben. Ez ráadásul igen tartós lesz.

Emberek

 Lehet, hogy csalódtál valakiben, hozzád közel álló személyben, de ez nem ok arra, hogy ennyit idegeskedj.  Ez az ősz a nagy változásokról szól, sok barátodról most fogsz lemondani, méghozzá azért, mert csalódsz bennük.

Nehéz lesz a kommunikáció egy szeretett emberrel. Nehéz lesz megérteni és elfogadni az ő álláspontját, gondolkodásmódját és ez az ellentét, a csúnya kimondott szavak botrányokhoz vezethetnek. Legyél kedvesebb, elfogadóbb, ne súlyosbítsd a helyzetet, ha a konfliktust el szeretnéd kerülni. El kell fogadnod, hogy lehet valakinek más a véleménye.

Felhő

Az ősz számodra nyugodt lesz. nem lesznek drasztikus változások. Ugyanakkor nagyon óvatosnak kell lenni mindennel, mindig. Nyugodtan, boldogan végzed a megszokott rutin feladatokat, boldoggá tesz a harmónia. Ebben az évszakban igyekszel minden elvárásnak megfelelni. Ősz végére egy érdekes munka, feladat jelenhet meg, ami lehetővé teszi, hogy megmutasd a szakmai képességeidet. Ez pedig a karrieredben óriási előrelépést jelent majd.

Fények

Most könnyebb lesz minden, mint máskor. Furcsa, de most tényleg minden rossz dologtól, rossz eseménytől, negatív érzésektől mentes időszak jön. VÉGRE!!! Nem lesz akadály az utadban, nem lesznek fájdalmas problémák, de még csalódások sem. Végre megszabadulhatsz a múlt kínzó emlékeitől és sikerül helyreállítanod, majd megerősítened a törékeny kapcsolatokat. 

Adj magadnak több időt, a magánéletedre is, ne félj attól, hogy őszinte legyél, és mutasd ki bátran a szeretetedet.

Miklós Edit

kép. pixabay

Facebook oldal: ITT>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük