Ennek a csillagjegynek az életében fájdalmas változás kezdődik

Ennek a csillagjegynek az életében fájdalmas változás kezdődik

Ennek a csillagjegynek az életében fájdalmas változás kezdődik.

Ennek a csillagjegynek az életében fájdalmas változás kezdődik

Ez a csillagjegy eddig mindig alárendelt formában élte az életét. Retteg a magánytól, fél attól, hogy rosszabb körülmények közé kerül és aggódik amiatt, hogy egyedül marad. Ezért képes magát, az életét mindig mások mögé helyezni.

Azt teszi, amit és ahogyan mások akarják és a saját álmai, véleménye, igazi gondolatai sosem törnek felszínre. Senki sem tudja ki és milyen is valójában.

Az egész élete egy fájdalmas, hamis álca.

Mindenkinek azt mutatja, hogy tökéletes élete, kapcsolata, társasága, családja van. Szereti is mutogatni és hangoztatni ezt. De nem azért mert gonosz vagy beképzelt. Dehogy. Így palástolja az igazi érzéseit és tereli a figyelmet.

Ezzel kompenzálja a lelke fájdalmát és azt a hiányérzetet, ami egész életét végig kíséri mélyen a szívében.

Szinte senki sem ismeri őt igazán, mert mindig simulékonyan sodródik az árral, arra, amerre az érdeke hajtja.

De ez a hamis élet örökké nem tarthat. Az igazság mindig, de mindig kiderül. Ennek ideje pedig vészesen közeledik és ennek a csillagjegynek az életében fájdalmas változás kezdődik.

Nem azonnal és nem gyorsan, hanem lépésenként és szép lassan, szinte észrevétlenül. Apránként változnak meg a dolgok a lelkében, majd ezzel párhuzamosan körülötte is.

Rá fog jönni arra, amit mér régóta tud a lelke mélyén. A tökéletes élet nem egyenlő a boldogsággal és ahogy telik az idő, úgy tudatosul mindez ebben a csillagjegyben. A hamis álca szép lassan apró darabjaira törik majd és ez a csillagjegy nekiáll felépíteni a saját igazi életét. Ez hosszú folyamat lesz, nem kevés fájdalommal fog járni.

Ennek a csillagjegynek az életében fájdalmas változás kezdődik: ő a HALAK.

Miklós Edit

kép: pixabay

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük