Testmegújító program illóolajokkal

Testmegújító program illóolajokkal

A különböző diétáknak, fogyókúráknak fogyókúrás módszereknek és készítményeknek se szeri se száma. Olyan termékcsalád azonban ami kizárólag természetes összetevőket tartalmaz és egy komplex rendszert képez korábban még nem volt elérhető. Most azonban itt a doTERRA MetaPWR rendszere, ami a korábban rendkívül népszerű Smart & Sassy illóolaj keverék továbbfejlesztett verziója számtalan további hasznos és nélkülözhetetlen tulajdonságokkal felturbózva.

Testmegújító program illóolajokkal

Mitől volt rendkívül népszerű a Smart & Sassy illóolaj keverék?

A Smart and Sassy a doTERRA illóolajainak olyan kombinációja volt, amelyet arra terveztek, hogy támogassa a diétát, természetesen gyorsítsa az anyagcserét és csökkentse az éhségérzetet.

A keverék grapefruit, citrom, borsmenta, gyömbér és fahéj illóolajokat tartalmazott.

Az illóolajok ezen kombinációja rendkívül hatékony módon segítette a testsúlyunk kordában tartásást. Az anyagcserét felpörgetve optimalizálta az emésztőrendszer működését és drasztikusan csökkentette az evés iránti vágyat, főleg az édességek esetében.

A termék 15 ml-es illóolaj és lágyzselatin kapszula formában is létezett, azonban nem volt csodaszer, magától nem tűntette el a felesleges zsírt, nem helyettesítette a rendszeres testmozgást és a kiegyensúlyozott táplálkozást, mindössze segített felgyorsítani bizonyos folyamatokat.

Óriási népszerűsége miatt gyakran volt hiánycikk és felhasználói körében nagy volt a riadalom, amikor a doTERRA bejelentette, hogy megszünteti a forgalmazását.

Színre lép a MetaPWR

A kedélyek gyorsan megnyugodtak, amikor színre lépett a doTERRA új fejlesztésű Meta PWR nevű teljes testfiatalító, sejtmegújító, súlykontroll programja. Az öt termékből álló komplex termékcsalád segítségével segíthetjük a vércukorszint szabályozását, a szénhidrátok lassú felszívódásának támogatását, a jobb zsíranyagcserét és a mozgásrendszer rugalmasságának visszaállítását.

Étvágycsökkentő hatásával segítséget nyújthat a különböző diéták betartásában, miközben méregteleníti a szervezetünket és lelassítja a szervezetben lezajló biológiai öregedést.

A kizárólag természetes összetevőket és illóolajokat tartalmazó termékek segítségével sikeresen vehetjük fel a harcot az idő múlásával, hogy egy sokkal minőségibb, egészségesebb életet élhessünk idősebb korunkban is. Az egyes termékek használhatók önállóan is, de együttes használatuk esetén kedvezőbb hatás érhető el.

MetaPWR termékcsalád alapja a Meta PWR illóolaj keverék, ami valamennyi termékben megtalálható. A keverék szabályozza a vércukorszintet, támogatja és gyorsítja az anyagcserét, korlátozza a zsírsejtek kialakulását és csökkenti az étvágyat, ezáltal elősegítheti az ideális testsúly elérését. Belsőleg fogyasztva emeli az általános energiaszintet, javítja az állóképességet, segíti a zsírok feldolgozását és méregteleníti a szervezetet. Ezen hatások együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy rendszeresen fogyasztva kontroláljuk testsúlyunkat, segítsük diétánkat.

A termék kapható praktikus lágyzselatin kapszula formájában is, amit könnyedén magunkkal vihetünk akár egy nyaralás alkalmával is.

A harmadik termék a Meta PWR Gyöngyöcske, ami nem tartalmaz sem cukrot, sem édesítőszert. Friss, mentás, édes, fűszeres ízével azonnal segít elkerülni a nassolás utáni vágyat.

A negyedik termék a Meta PWR Advantage. Ami 9 különböző típusú kollagéntripeptidet tartalmaz. Ezzel támogatva az izomzat a kötőszövet és az erek épségét, a bőr feszességét, lassítva a biológiai öregedést.

A termékcsalád ötödik tagja a Meta PWR Assist. Ami csökkenti az egyszerűbb szénhidrátok, cukrok felszívódását és segít a glükóz egyenletesebb felszabadításában. Ezzel növelve az energiaszintet és a vitalistást.

Hogyan alkalmazhatók a leghatékonyabban a MetaPWR termékek?

Reggeli:

MetaPWR esszenciális illóolaj keverék – 1 csepp

1 tasak MetaPWR Advantage kollagén vízben elkeverve

1 db MetaPWR lágyzselatin kapszula

Ebéd:

MetaPWR Assist 1 db

1 db MetaPWR lágyzselatin kapszula

MetaPWR gyöngyöcskék délután, amikor egyébként nassolnánk valamit

Vacsora:

MetaPWR Assist 1 db

MetaPWR lágyzselatin kapszula vagy MetaPWR gyöngyöcskék

MetaPWR termékek önállóan és együttesen is alkalmazhatók.

Szponzorált cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük